Utväxtspray

Mest sålda

Dölj utväxten med en hårconcealer!

Täck oönskad utväxt och gråa hår på ett ögonblick och utan att slita på håret, till exempel mellan frisörbesöken eller om du inte hunnit färga håret hemma.

Sprayer för utväxt finns i många olika nyanser och kommer väl till hands om du behöver täcka ofullkomligheter i håret under en begränsad period. De intensiva färgpigmenten fäster väl i håret och färgen torkar snabbt utan att håret blir klibbigt. En hårconcealer är dessutom enkel att applicera i torrt hår, ger hög precision och håller ända tills nästa gång du tvättar håret med schampo.

Färga utväxt hemma

  • Se till att håret är rent och torrt och borsta igenom det ordentligt. Spraya sedan utväxtfärgen i håret kring benan och ansiktskonturerna.
  • Vi rekommenderar att du först täcker axlarna med en gammal handduk för att undvika färg på kläderna. Om du använder en riktigt intensiv nyans kan du även behöva täcka benan med en pappersnäsduk så att hårbottnen inte blir missfärgad.
  • Skaka flaskan väl, håll den cirka tio centimeter från huvudet och spraya en lite mängd utväxtfärg i utväxten.
  • Låt utväxtsprayen torka en stund och dra sedan fingrarna genom håret för att ge det en mer naturlig effekt.
  • En utväxtfärg i sprayformat räcker länge och är ett perfekt komplement till din permanenta hårfärg.

Vårt tips: Använd endast produkter för färgat hår så håller färgen mycket längre och behåller sin lyster och intensitet.

Ha alltid en spray för utväxt och gråa hår till hands så behöver du aldrig oroa dig för en oväntad och oönskad utväxt. Hos Notino kan du välja de bästa utväxtsprayerna i en mängd olika nyanser som passar allt från blont till rött eller svart hår. Njut av en jämn hårfärg utan oönskad utväxt mellan färgningarna.