Hårklämmor & hårnålar

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Hårklämmor och hårnålar är en oumbärlig del av varje necessär! Hårklämmor tämjer pålitligt envisa hårslingor och fulländar vilken frisyr som helst, oavsett om du ska på fest eller till kontoret. Hårnålar är också otroligt praktiska. Brukar du kämpa med hårslingor som faller ner i dina ögon när du jobbar du tränar? Går du och väntar på att luggen ska växa tillbaka? Hårnålar hjälper dig att enkelt få håret sitta på plats så att du kan njuta av den perfekta looken!

Vilka frisyrer passar hårnålar och hårklämmor bäst?

  • Slarvig hästsvans – hårnålar fäster hårslingor som inte når hästsvansen så att de inte faller ner i ögonen.
  • Festlig hårknut – med tillräckligt många hårnålar och tillräckligt med hårspray kan skapa en frisyr som tål både fest och dans till långt efter midnatt.

Har du kort hår? Det betyder inte att du inte kan du njuta av att variera din frisyr i all oändlighet. Hårnålar eller små hårband är en stor hjälp. Fläta din långa lugg och fixera den med en hårklämma eller lek med din frisyr och forma den på oändligt många sätt.

Njut av de möjligheter som hårnålar erbjuder och se till att alltid ha ett par till hands i handväskan, plånboken eller i byxfickan. Man vet aldrig när de kommer till användning!

Välj bland ett brett urval av hårnålar och andra hårtillbehör på notino.se!