Håraccessoarer

Fina och praktiska håraccessoarer

Vare sig du är fem eller 65, har blont eller svart hår, spikrakt eller superkrulligt – håraccessoarer är alltid ett måste. Välj bland praktiska accessoarer och accessoarer som framhäver din stil.

Välj rätt håraccessoarer

  • Hårspännen: Hårspännen kan vara helt osynliga, som till exempel praktiska hårnålar, eller så kan de sticka ut som vackra hårklämmor. Alla är superenkla att använda. Det tar bara ett par sekunder att fästa en slinga på rätt ställe eller att förvandla en hårknut som skriker business till en partyfrisyr.
  • Hårsnoddar: en hårsnodd har närmast magiska egenskaper och är nummer ett bland håraccessoarer. Den kan dra ihop håret till en praktisk tofs eller knut, men kan även spela en viktig roll som ett komplement till din outfit.
  • Diadem: Vissa kvinnor älskar sina hårband i tyg, andra föredrar plastdiadem. Ett hårband kan vara en räddare i nöden de dagar du inte hinner tvätta håret.
  • Hårsjalar och andra accessoarer: Knyt en hårsjal om håret för att piffa till en tofs eller fläta in den när du flätar håret. En hårdonut kan ge din knut mer volym, spiralsnoddar håller håret format som en snäcka och en hårklämma håller håret på plats vare sig du hoppar in i duschen eller i havet.

Välj rätt hårspänne, hårsnodd och diadem som passar…

  • …på jobbet: Hårnålar håller håret borta från ögonen så att du inte distraheras, spiralsnoddar håller håret på plats under hela arbetsdagen och hårprydnader med diskreta mönster får dig att känna dig fin på mötet.
  • …på en romantisk dejt: Ett diadem med en rosett framhäver din mjuka sida som män älskar. En hårsjal fäst i tofsen ger också ett väldigt feminint intryck.
  • …på gymmet: Välj plastaccessoarer som håller håret på plats samtidigt som de är skonsamma mot håret.
  • …på bröllopet: Bröllopshåraccessoarer kan ge ett mjukt intryck och komplettera din outfit. Välj till exempel stilrena hårklämmor med pärlor som ger en vacker effekt. Romantiska hårsnoddar med rosetter och hårdonuts är också populära håraccessoarer vid bröllop.
  • …vare sig du är tre eller tretton: Helt enkelt hårspännen som passar för barn. Allt med rosetter eller blommor är populärt, likaså allt som är glansigt. Eller vad sägs om hårsnoddar med djur i olika färger?
  • …om du vill vara skonsam mot håret: Välj spiralsnoddar, spiralformade hårspännen och hårsnoddar i tyg – dessa rycker nämligen inte i håret.

Praktiska och lyxiga håraccessoarer ger dig en unik stil som är annorlunda varje dag. Hårspännen, diadem och hårsnoddar är klassiker. Utöka din samling med en hårsjal eller liknande så får din frisyr ett helt nytt utseende!