Håraccessoarer för barn

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   4
Mest sålda

Upptäck roliga hårtillbehör för barn

Gör din dotters hår fint med söta hårspännen och hårband för barn! Men en variation av hårtillbehör för barn kan du hålla envisa lockar på plats och trolla fram en vacker frisyr på bara ett par sekunder. Både du och din lilla prinsessa kommer att förälska er i våra färgglada hårspännen, hårsnoddar, hårband och andra hårtillbehör med fina blommor eller roliga djur på.

Håraccessoarer för flickor

Vare sig du har en liten prinsessa, en äventyrare eller en sportgalen tjej hemma kan du vara säker på att alla barn gillar en iögonfallande frisyr med accessoarer som tämjer deras kalufs.

  • Prova till exempel en inbakad fläta som får lite extra liv med färgglada hårspännen för barn på sidorna.
  • Utsläppt hår ser fint ut med ett färgglatt hårband för barn, kanske med en klassisk rosett?
  • En klassisk hårsnodd för barn som inte rycker i håret är ett måste för en klassisk hästsvans och finns i alla regnbågens färger.
  • Hårspännen för bebisar håller även det finaste barnhåret på plats utan att rycka i det och de matchar fint till alla roliga barnkläder som finns.

Vårt tips: Rätt hårvård för barn börjar med regelbunden användning av ett bra barnschampo. Om du har svårt att borsta ut håret och det blir enkelt rufsigt kan du även använda ett balsam eller prova en spray som hjälper dig att borsta ut barnets hår.

Upptäck en förtrollande värld av hårtillbehör för barn hos Notino och få styr på ditt barns envisa hår!