Kammar och hårborstar för barn

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Välj rätt hårborste för barn och spädbarn

Att borsta håret är en regelbunden uppgift när du sköter om ditt barn och något du gör praktiskt taget från det att barnet föds. Vad karaktäriserar en bra kam för barn eller spädbarn? Läs vidare.

Att välja kam för din bebis

  • Funktion är det viktigaste när du väljer en hårkam eller borste för din bebis (designen blir viktigare för barnen när de blir äldre).
  • Storleksmässigt bör den vara anpassad till bebisens lilla huvud och den bör både kamma igenom barnets fina hår och främja blodcirkulationen i hårbottnen.
  • Hårborstar för spädbarn har otroligt mjuka borst så att de inte irriterar hårbottnen. De motverkar även statisk elektricitet i håret.
  • Det finns även kammar för bebisar som har väldigt tjocka och rundade tänder. Dessa kan användas för att kamma ut hudflagor från hårbottnen.

Att välja en kam för ditt barn

  • Hos större barn spelar kammens utseende en viktigare roll och hårkammen måste både vara funktionell och ha en snygg design.
  • Plastborsten bör vara så mjuka som möjligt men ändå fasta, och de bör vara rundande så att det är behagligt för barnet att borsta håret.
  • Hårkammar för barn passar ofta bättre för finare hår och passar ofta bättre för att försiktigt kamma igenom blött hår. En hårborste för barn är fungerar bäst för att borsta ut håret. Men en hårborste av god kvalitet kan även användas för att reda ut blött hår utan att skada eller rycka i det.
  • Att den har en ergonomisk form är också viktigt så att barnet själv kan bekvämt hålla i den och borsta håret varje dag.

Mer än bara en kam

Både barn och föräldrar tycker att det är roligt med en fin uppsättning håraccessoarer. En hårborste med matchande hårsnoddar för barn och hårspännen gör det roligt att sätta upp en hästsvans eller fixa en mer invecklad frisyr och både du och ditt barn kommer att se fram emot det.

Tips: En spray för att borsta ut barnets hår hjälper mot tovorna!