Avfärgning

Mest sålda

Avlägsna fula färgfläckar från huden efter att du har färgat håret eller fixa en misslyckad färgton. Med avfärgning för håret åtgärdar du den där olyckligt valda hårfärgen och gör slut på lidandet. Och med en borttagare för hårfärgsfläckar tvättar du lätt bort alla färgfläckar som hamnade i ansiktet, på händerna eller i hårbotten.

Avfärgning för håret

Klassisk blekning kan skada håret permanent. Prova därför hellre en avfärgning för håret som bevarar kvaliteten på hårets struktur och samtidigt avlägsnar oönskade färgtoner. Dessutom tillför avfärgningen näring och förbereder håret inför nästa färgning.

Borttagare för hårfärgsfläckar

Oroar du dig alltid över hur du snabbt och enkelt får bort hårfärgen från huden efter att du har färgat håret? Satsa på något som är säkert och använd en borttagare för hårfärgsfläckar på huden som snabbt avlägsnar hårfärg från händerna och ansiktet. Prova praktiska rengöringsservetter eller ansiktsvatten som snabbt tar bort hårfärgen från huden.

Vårt tips: Applicera en skyddskräm på huden omkring håret som förhindrar hårfärgsfläckar eller åtminstone en vanlig dagkräm. Detta gör att färgen inte kan fästa på huden och därmed undviker du problemet med färgfläckar.