Tillbaka till huvudinnehållet

BrushArt

Ett ungt varumärke som är trendsättare för tillbehör inom sminkning, hårvård och styling. Under namnet BrushArt finner du hårborstar, makeup-borstar och produkter för underhåll av dessa. Dessutom finner du kosmetikväskor i coola designer och en uppsjö av tillbehör. Helt enkelt allt som en riktig It-girl behöver!

Till bästsäljarna hör definitivt borstarna med vildsvinsborst. Efter att du borstar håret med dessa kommer du att få glansigt hår som du aldrig tidigare har haft. Eller de oslagbara svamparna för snabb applicering av makeup. Med dessa svampar fixar du en verkligt naturlig finish. Om du älskar sminkborstar kommer du att bli imponerad av BrushArt. Borstarna från BrushArt är optimalt mjuka och skapar en perfekt sminkning. Sminkborstar tillsammans med en kosmetikväska är den perfekta presenten. Yngre tjejer kommer att älska kosmetikväskorna för barn, hårspännena och hårbanden. De håller fina hårstrån varsamt på plats och är dessutom gulliga!

BrushArt betyder kvalitetsprodukter till sköna priser i en trendig design som gör din skönhetsrutin till något att se fram emot varje dag.