Nagelsax och manikyrset för barn

Mest sålda

Allt för barnmanikyr

Små barnnaglar förtjänar bästa möjliga vård! Utrusta dig med en speciell nagelsax för bebisar eller med ett praktiskt manikyrset för barn som innehåller en nageltång och en liten nagelfil.

Därför ska du skaffa en speciell barnnagelsax

Med en barnnagelsax kan du enkelt och säkert klippa naglarna på din bebis redan från födseln och det kvalitativa utförandet i stål med särskild ytbehandling och rundade spetsar gör att chansen för skador är minimal. Använd aldrig klassiska nagelsaxar för vuxna för att klippa små känsliga barnnaglar.

Upptäck manikyrset för barn

I det praktiska manikyrsetet för barn finner du allt du behöver och det är lätt att packa med på resan. Det mindre kittet innehåller en nagelfil och nageltång för bebisar och det större kittet innehåller ytterligare hjälpmedel för bebisar såsom en hårborste för bebisar, barntandborste, termometer för barn och nässug. Med dessa kit blir det rena barnleken att klara bebisens dagliga hygien!

Så här klipper du barnets naglar

Du bör börja klippa barnets naglar redan under postpartumperioden och helst när barnet sover så att det inte gör plötsliga rörelser som kan leda till skador.

  • Desinficera alltid nagelsaxen före användning.
  • Längre naglar kortas med en nageltång för bebisar.
  • Efteråt finklipper du försiktigt bebisens naglar med en nagelsax som har rundande spetsar.
  • Och till slut filar du fram formen på naglarna med en specialutformad nagelfil så att barnets fingrar inte skadas.
  • En nagelsax för barn får endast användas av en vuxen person.

En nagelsax och nageltång för barn av hög kvalitet tillhör den oumbärliga utrustningen du behöver för din bebis redan från födseln. Upptäck andra oumbärligheter såsom våtservetter för barn eller supermjuka barnhanddukar!