Handdukar & tvättlappar för barn

Mest sålda

Supermjuka badhanddukar och tvättlappar för barn

För ännu skönare bad! Upptäck badhanddukar för barn med kvalitetsmaterial som inte irriterar barnets hy! Du kan använda dem både för att torka barnet efter badet och även för att värma ditt barn. Färgglada barnhanddukar och praktiska tvättlappar med söta tryck är något du bara måste ha i din arsenal.

Så här väljer du barnhanddukar

En badhandduk med luva och djurmotiv eller en multifunktionell handduk för bebisar av fluffigt och mjukt material? För att kunna ge ditt barn den bästa möjliga upplevelsen efter det värmande badet måste du fokusera på val av handdukens material, storlek och form.   

Material för barnhanddukar

  • Barnhandduk av bambu: Bambufibrer är mycket mjuka och slitstarka och handdukar av detta material är mjuka, fluffiga och de känns behagliga mot huden under lång tid.
  • Barnhandduk av bomull: Bomull har en hög absorptionsförmåga och behåller sin form. Detta material passar perfekt att ha med på resan som skydd mot solen eller du kan använda handduken som underlag i barnvagnen.
  • Barnhandduk av frotté: Frotté har mycket hög absorptionsförmåga och leder snabbt bort fukt samtidigt som det värmer skönt. Den här typen av barnhandduk väger inte mycket men kan kännas hårdare med tiden.

Barnhanddukarnas form

  • Klassiska barnhanddukar är populära eftersom de har många användningsområden. De kan användas både efter badet och som ett lättare täcke.
  • Barnhanddukar med luva finns i många olika färgutföranden för pojkar och flickor och de är mycket praktiska direkt efter badet. Huvan torkar håret och värmer samtidigt huvudet vilket är viktigt.
  • En ponchohandduk för barn är lätt att trä över huvudet på bebisen och därmed sitter handduken kvar och faller inte ner. Vissa ponchos har även en huva som ser till att bebisens fina och känsliga hår torkar snabbt. Perfekt att ha med på stranden eller till bassängen.

Tvättlappar för barn

Supermjuka tvättlappar för barn är ett måste i badrummet när du badar din bebis. De kommer oftast i uppsättningar som innehåller flera tvättlappar och dessa passar för riktigt små bebisar.Såvida inget annat anges på förpackningen måste tvättlappen tvättas på 60 °C efter 3 användningar.

Barnhanddukar med motiv av djur eller med olika former, söta badhanddukar med huva för bebisar i praktiska uppsättningar – inspirera dig av erbjudandet för barntillbehör på notino.se och välj det bästa för din bebis.