Amouage Journey Eau de Parfum för män

Amouage Journey Eau de Parfum för män
Amouage Journey Eau de Parfum för män
Fri leverans
100 ml
2 352,00kr

Kod: AMU0201 | Mer än 5 st finns i lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-03-03
UPS Air Mail
fredag 2021-02-26

Parfym beskrivning Amouage Journey
Komposition

Denna klassiskt maskulina Eau de Parfum Amouage Journey Man bjuder in dig på en mystisk resa in i den kreativa världen hos Amouage. Låt dig förföras av doften, vars komposition är full av imponerande kontraster – det är som om chiaroscuro-tekniken har skrivits in i den. Det är så lätt att ge efter för denna eleganta doft med en omisskännlig lyxig känsla.

  • en fräsch kryddig arom med trä- och tobaksnoter
  • elegant och sofistikerad
  • passar bäst för vintermånaderna

Doftens komposition
Den dekadenta maskulina tobaksaromen i kombination med rökelse och peppar bildar den mystiska sidan av doften, som lyses upp av neroli och bergamott. Klassisk elegans representeras av läder tillsammans med enbär. Kardemumma och rena cypriol- och geraniololjor harmoniserar med sin friska arom helheten till en doft som rankas bland Amouages ​​mest populära skapelser.

Doftens historia
Doften Amouage Journey visar en väg full av förändring. Det är kreatören Christopher Chongs personliga resa, full av kontraster och med både ljusa och dunkla sidor. I detta fångar Chong sin passion för kinesisk design och filmkonst, och uttrycker sin passion för att skapa parfymer.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kardemumma, Neroli, Pomerans, Bergamott, Sichuanpeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Geraniol, Enbär, Tobakslöv, Rökelse
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Nagarmotha, Läder, Mysk, Tonkabönor
Doftkategori
kryddad, träig

Om märket Amouage

De pampiga dofterna från Amouage är fullkomligt unika och sticker ut med sin karaktäristiska elegans. Det självständiga märket bakom dessa lyxiga nicheparfymer har numer sina högkvarter i London, men dess rötter sträcker sig långt tillbaka till Mellanöstern. Inspirationen till Amouage kommer från märkets rika och färgglada ursprung i Sultanatet Oman.

Märket grundades 1983 av Hans Höghet Hamad bin Hamoud Al Busaid, som är del av Omans kungafamilj, som en hyllning till de arabiska dofterna. Märkets filosofi går ut på att skapa parfymer med ett konstnärligt värde. Amouage väljer enbart exotiska ingredienser av högsta kvalitet, bland andra silver rökelse från Oman, unika omanska rosor och myrra.

Amouages nicheparfymer komponeras i den sydfranska staden Grasse, som anses vara parfymernas huvudstad och därmed garanterar högsta möjliga kvalitet. Därefter tillverkas dofterna i Oman, där ingredienserna macereras i ungefär två månader. Slutligen genomgår Amouages parfymer strikta kvalitetskontroller och förpackas nästan uteslutande för hand.

Recensioner Amouage Journey