Davidoff Cool Water IntenseEau de Parfum för män

Davidoff Cool Water Intense Eau de Parfum för män
Davidoff Cool Water Intense Eau de Parfum för män
75 ml
326,00kr

Kod: DDF04085 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Davidoff Cool Water Intense
Komposition

Ge fullt uttryck till längtan efter ännu mer friskhet, ännu mer passionerade upplevelser samt en ännu mer intensiv njutning som din kropp känner. Davidoff Cool Water Intense Men's Fragrance kommer som en våg av uppmaning till hedonism som inte kan stoppas.

  • frisk fruktdoft med oriental touch
  • för en aktiv och modern man
  • perfekt för daglig användning.

Doftens sammansättning
Direkt i början känner du av de friska tonerna av gröna brasilianska klementiner som plockades för hand. Sedan skiftar doftens sammansättning från citrus dofterna till en mer orientalisk touch. Det är tack vare kokosvatten som man inte kan få nog av. Doftens grund öppnas här med varma toner av ambra som gör den väldigt sensuell.

Doftens historia
Davidoff Cool Water är en av de mest populära dofterna sedan den lanserades. Varianten Intense har jämfört med den tidigare versionen en mörkare flaska och öppnar ett nytt kapitel med havets friskhet. Nu i form av Eau de Parfum där ansikte utåt blev den karismatiske Christian Hogue. Tillsammans med Davidoff Cool Water Woman Intense för kvinnor är dessa två dofter ett utomordentligt friskt par.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Grön mandarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Kokosnötsvatten
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Bärnsten
Doftkategori
fruktig

Om märket Davidoff

Tidlös elegans, förstklassig kvalitet med tonvikt på varje detalj. Livsfilosofin som märkets grundare Zino Davidoff hade återspeglas av märket. Zino var en verklig gentleman, njutare och äventyrare som levde livet fullt ut.

Zino Davidoff var själv en mästare i att leva. Han reste över hela världen och varje dag var ett äventyr med nya utmaningar för honom. Han delade gärna sin livsglädje med andra genom sina skapelser. Kvalitet kom alltid på första plats för honom, vilket framförallt visas i hans dofter. Den första parfymen Davidoff såg världens ljus 1984 och nu finns det ett tiotal parfymer med namnet Davidoff.

Kollektionen Davidoff Cool Water fick stora framgångar och orsakade bokstavligen en revolution inom parfymvärlden. Den omisskännliga karaktären finner man dock i alla Davidoff-parfymer och alla dofter väcker en intensiv livsglädje. Förutom den ikoniska doften Davidoff Cool Water som finns i versioner för både kvinnor och män kan du prova eau de toiletterna för män Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game eller rakprodukter från Davidoff. För kvinnorna finns till exempel eau de parfumen Davidoff Run Wild.

Recensioner Davidoff Cool Water Intense