Tillbaka till huvudinnehållet

Alterna

Om Alterna

Naturligt. Beprövat. Professionellt. Med hårprodukterna från det lyxiga märket Alterna behöver du inte längre göra valet mellan professionella, kliniskt testade produkter och produkter med naturligt innehåll. Nu kan du få allt på en gång. Utan kompromisser.

 

Varumärket Alterna grundades 1997. Sedan dess har det varit revolutionerande inom innovation för hårvård och det bygger sitt rykte på resultat, inte på löften. Samtliga Alterna-produkter är helt fria från parabener, sulfat och andra tillsatser som inte är skonsamma. Tvärtom finner du endast förstklassiga och unika naturliga ämnen i dessa produkter såsom lyxig kaviar eller bambu. 

I Alternas portfölj finner alla perfekt skräddarsydd hårvård. Oavsett om du har frissigt hår, volymlöst hår eller torrt och skadat hår kommer du inte att bli besviken på Alternas schampo. Det innehåller extrakt från kaviar som förnyar fuktigheten i hårfibrerna, gör dem elastiska och gör håret bländande glänsande. Det unika patenterade komplexet AGE-CONTROL COMPLEX® bidrar till att lindra ålderstecken i håret.

hela texten dölja texten