Lermask

Mest sålda

Lermasker kan verkligen göra underverk för hyn! Få frisk och vacker hy igen – upptäck kraften i detta naturämne som redan användes av de gamla egypterna.

Lera är pulvriserad jord berikad med mineralämnen (kalcium, kalium, magnesium, järn, kisel), spårämnen och andra ämnen som är välgörande för huden. Lerans otroliga absorberande och adsorberande egenskaper avlägsnar orenheter från huden och vitaliserar den. En lermask är därför ett mångsidigt verktyg mot akne, stora porer och svarta prickar. Dessutom detoxifierar och lugnar den huden i ansiktet och gör den mjuk och lystrande igen.

Lermasker efter hudtyp:

Förhållandet mellan mineraler och andra ämnen bestämmer lerans färg och kosmetiska användning:

  • Grön lera avlägsnar snabbt orenheter och toxiner från fet hy. Masker av grön lera drar dessutom samman porerna och gör huden mjuk. Det är en perfekt ansiktsmask mot akne.
  • Vit lera (kaolin) passar för känslig, fet eller mogen hy som den lugnar och stärker. Masker av vit lera fungerar som en exfoliant och avlägsnar snabbt döda hudceller från huden samtidigt som talgproduktionen regleras. Efter användning blir huden vackert matt och mjuk.
  • Rosa lera åtgärdar effektivt rodnader och irriterad hy. Den lugnar huden på ett skonsamt sätt och förbättrar blodcirkulationen. Den här typen av lermask för ansiktet avlägsnar också svarta prickar och torkar inte ut.

Välj en rengörande ansiktsmask från någon av de populära märkena Vichy, TONYMOLY, Emma Hardie och många andra för att få vacker lystrande hy.