Atelier Cologne Oud Saphir perfume Unisex

Atelier Cologne Oud Saphir perfume Unisex
Atelier Cologne Oud Saphir perfume Unisex
30 ml
910,80kr

Kod: ATC4016 | I lager
1
En present till dig
Du får ett läderfodral i begränsad upplaga för en 30 ml parfym med ett Atelier Köln köp över 600 kr.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-03-05
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2021-03-02

Parfym beskrivning Atelier Cologne Oud Saphir
Komposition

Om du vet vad du vill ha i livet, använd då unisexparfymen Atelier Cologne Oud Saphir som ett verktyg för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Den ger dig självförtroende, framhäver din personlighet och dess charmiga doft kommer att charma alla runt omkring dig.

Som namnet antyder är doften Oud Saphir lika sällsynt som en safir, och i dess doftkomposition finns orientaliska noter av oud.

  • orientalisk, träig doft med oud i huvudrollen
  • en unisexdoft – för både män och kvinnor
  • innehåller 18 % förstklassiga eteriska oljor

Doftens komposition
I inledningen kommer en dyrbar oud att förtrolla dina sinnen -– en doftande substans med orientalisk touch, från sällsynta skogar som har använts i parfymvärlden i århundraden. Sedan citrusnoter av italiensk bergamott. Basen för doften, som varar längst på huden, kännetecknas av aromatisk rosépeppar, som kommer från länderna runt Indiska oceanen.

Doftens historia
I doften Oud Saphir Atelier Cologne spelar den sällsynta träarten oud en viktig roll. Parfymkompositionen innehåller 87 % ämnen av naturligt ursprung som erhållits från förnybara källor – på det mest skonsamma sättet.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Oud
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Italiensk bergamott
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Rosépeppar
Doftkategori
orientalisk, träig

Om märket Atelier Cologne

Fräsch, elegant och klar som Eau de Cologne och med en intensitet och uthållighet som Eau de Parfum. Precis så är dofterna från det franska märket Atelier Cologne – det första parfymhuset som tillverkar rena parfymer, inspirerade av den legendariska Eau de Cologne. Parfymerna från Atelier Cologne innehåller i snitt 18% av koncentrerade doftoljor och tillverkas uteslutande i Frankrike. Sammansättningen innehåller förstklassiga naturämnen, utvunna av hållbara material genom miljövänliga processer.

Bakom märket Atelier Cologne står ett franskt-italienskt par, Christophe Cervasel och Sylvie Ganter. När de träffades förstod de att det inte bara är kärleken till varandra som binder ihop dem utan även deras passion för den legendariska Eau de Cologne. Tillsammans drömde de om att skapa en fräsch, elegant och lättburen doft. År 2009 blev deras drömmar verklighet och paret grundade parfymhuset Atelier Cologne tillsammans.

Bland märkets populäraste dofter tillhör citrusdoften Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, med en doft av saftiga mandariner och den orientaliska parfymen Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljälskare kommer att bli förtjusta i Atelier Cologne Vanille Insensée och citrusdoften Atelier Cologne Cedrat Enivrant passar perfekt till heta sommardagar.

Recensioner Atelier Cologne Oud Saphir