Atelier ColognePatchouli Riviera perfume Unisex

Atelier Cologne Patchouli Riviera perfume Unisex
Atelier Cologne Patchouli Riviera perfume Unisex
Fri leverans
30 ml
607,00kr

Kod: ATC04246 | I lager
1
En present till dig
20 % rabatt på utvalda märken med koden notino20 Rabatten gäller inte för kampanjprodukter eller utförsäljningar.
Post Nord
onsdag 2021-09-22
Personlig upphämtning
onsdag 2021-09-22
UPS Air Mail
tisdag 2021-09-21

Beskrivning Atelier Cologne Patchouli Riviera
Komposition

En unisexparfym. Tillverkad i Frankrike av 95 procent naturliga ingredienser av högsta kvalitet.

Upplev känslan av en fullständig frihet, som om du befann dig på ett medelhavsfartyg. Atisier Cologne Patchouli Riviera unisexparfym låter dig korsa mentala gränser och ger dig självförtroendet att verkligen klara av vad som helst.

Upplev friskheten i denna sensuella träaktiga doft på din egen hud. Nu kan inget stoppa din kreativitet.

  • träig doft med fruktnoter av pomelo
  • unisexdoft – perfekt för män och kvinnor
  • innehåller 95 % ämnen från förnybara naturliga källor   

Doftens komposition
Som namnet Patchouli Riviera antyder inleder doften med patchouli-noter. Sedan kommer den söta fruktiga doften av pomelo, som har mognat under den italienska solen. Doftens bas, som varar längst på huden, tillhör den aromatiska rosépepparn från länderna runt Indiska oceanen.

Doftens historia
Parfymen Patchouli Riviera Atelier Cologne innehåller 95 % ämnen av naturligt ursprung av högsta kvalitet. Vid framställning av doften läggs tonvikt inte bara på förstklassig råvarukvalitet och valet av förnybara källor, utan också på det mest miljövänliga tillvägagångssättet.  

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Patchouli
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Pompelnus
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Rosépeppar
Doftkategori
träig

Om märket Atelier Cologne

Fräsch, elegant och klar som Eau de Cologne och med en intensitet och uthållighet som Eau de Parfum. Precis så är dofterna från det franska märket Atelier Cologne – det första parfymhuset som tillverkar rena parfymer, inspirerade av den legendariska Eau de Cologne. Parfymerna från Atelier Cologne innehåller i snitt 18% av koncentrerade doftoljor och tillverkas uteslutande i Frankrike. Sammansättningen innehåller förstklassiga naturämnen, utvunna av hållbara material genom miljövänliga processer.

Bakom märket Atelier Cologne står ett franskt-italienskt par, Christophe Cervasel och Sylvie Ganter. När de träffades förstod de att det inte bara är kärleken till varandra som binder ihop dem utan även deras passion för den legendariska Eau de Cologne. Tillsammans drömde de om att skapa en fräsch, elegant och lättburen doft. År 2009 blev deras drömmar verklighet och paret grundade parfymhuset Atelier Cologne tillsammans.

Bland märkets populäraste dofter tillhör citrusdoften Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, med en doft av saftiga mandariner och den orientaliska parfymen Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljälskare kommer att bli förtjusta i Atelier Cologne Vanille Insensée och citrusdoften Atelier Cologne Cedrat Enivrant passar perfekt till heta sommardagar.

Recensioner Atelier Cologne Patchouli Riviera