Barry M Bare It All Palett för ögonskugga

Barry M Bare It All Palett för ögonskugga
Barry M Bare It All Palett för ögonskugga
9 x 1.4 g
124,60kr

Kod: BRM01487 | I lager
1
Post Nord
onsdag 2021-07-28
Personlig upphämtning
onsdag 2021-07-28
UPS Air Mail
tisdag 2021-07-27

Beskrivning Barry M Bare It All
Egenskaper

Ögon make-up paletten Barry M Bare It All öppnar möjligheterna till att skapa de mest fantastiska variationerna av ögonmakeup.

Egenskaper:

  • skapar en naturlig ögonmakeup
  • för både dag och kvälls användning
  • glittrig och matt effekt
  • nyanser är lätt att kombinera

Innehåll:

  • vegan produkt

Så här använder du:
Applicera skuggor på ögonlocken med en pensel, skum applikator eller med en fingerpensel.

Egenskaper

Skugga
brun, grå, guld, naken
Konsistens
kompakt
Effekt
matt, skimrande

Om märket Barry M

Lär känna det lekfulla brittiska märket Barry M, med sina fantasifulla produkter fulla av färg. Med dem kan du trolla fram alla typer av makeup, och den glada förpackningen lyser upp din dag. Är du redo för en riktig färgexplosion?

Märket Barry M har revolutionerat kosmetikbranschen. Det grundades 1982, men dess historia går mycket längre bak i tiden. Det började med den unge Barry Mero, som sålde nagellack i sina föräldrars trädgård. Det var ett lekfullt, levande nagellack med riklig färg – med andra ord, precis vad marknaden saknade då. Efter några år grundade Barry ett märke i sitt namn och erövrade kosmetikvärlden med sina färgglada nagellack. Barry M-märket hade också de första vita ögonpennorna och glänsande nagellack som inte hade sålts tidigare.

I denna brittiska märkesportfölj hittar du allt du behöver för perfekt smink – från mascara till läppstift till glansmedel eller vackra ögonskuggepaletter. Sammansättningen i Barry M-kosmetikaprodukter kommer också att glädja djurvänner. Varumärket har åtagit sig att göra alla sina produkter 100 % veganska från och med 2020.

Recensioner Barry M Bare It All