Barry M Flawless Chisel Cheeks Creamy Bronzer and Highlighter I stift

Barry M Flawless Chisel Cheeks Creamy Bronzer and Highlighter I stift
Barry M Flawless Chisel Cheeks Creamy Bronzer and Highlighter I stift
10 g
124,60kr

Kod: BRM01047 | I lager
1
Post Nord
onsdag 2021-07-28
Personlig upphämtning
onsdag 2021-07-28
UPS Air Mail
tisdag 2021-07-27

Beskrivning Barry M Flawless Chisel Cheeks
Egenskaper

Bronzer Barry M Flawless Chisel Cheeks förbättrar hudens utseende och ger en effekt av en soft solbränna.

Egenskaper:

  • betonar ansiktets vackra form
  • varsamt markerar utvalda delar av ansiktet
  • ger huden en touch av brons
  • produkten är även lämplig till att konturera

Innehåll:

  • vegan produkt

Så här använder du:
Till att definiera ansikts- och konturs drag på sidorna av pannan, under kindbenen, på undersidan av hakan eller på sidan av näsan. Applicera på kindbenen, de övre kinderna-centrum av ansiktet, under ögonbrynen och ögonens inre hörn för ett perfekt framhävande ansikte.

Egenskaper

Konsistens
kräm

Om märket Barry M

Lär känna det lekfulla brittiska märket Barry M, med sina fantasifulla produkter fulla av färg. Med dem kan du trolla fram alla typer av makeup, och den glada förpackningen lyser upp din dag. Är du redo för en riktig färgexplosion?

Märket Barry M har revolutionerat kosmetikbranschen. Det grundades 1982, men dess historia går mycket längre bak i tiden. Det började med den unge Barry Mero, som sålde nagellack i sina föräldrars trädgård. Det var ett lekfullt, levande nagellack med riklig färg – med andra ord, precis vad marknaden saknade då. Efter några år grundade Barry ett märke i sitt namn och erövrade kosmetikvärlden med sina färgglada nagellack. Barry M-märket hade också de första vita ögonpennorna och glänsande nagellack som inte hade sålts tidigare.

I denna brittiska märkesportfölj hittar du allt du behöver för perfekt smink – från mascara till läppstift till glansmedel eller vackra ögonskuggepaletter. Sammansättningen i Barry M-kosmetikaprodukter kommer också att glädja djurvänner. Varumärket har åtagit sig att göra alla sina produkter 100 % veganska från och med 2020.

Recensioner Barry M Flawless Chisel Cheeks