Barry M Lip Liner Contour läpp-penna

Barry M Lip Liner Contour läpp-penna
Barry M Lip Liner Contour läpp-penna
Skugga Blush
46,70kr

Kod: BRM01027 | I lager
1
Post Nord
onsdag 2021-08-11
Personlig upphämtning
onsdag 2021-08-11
UPS Air Mail
måndag 2021-08-09

Beskrivning Barry M Lip Liner
Egenskaper

Läppenna Barry M Lip Liner förhindrar oönskad spridning av läppstift och gör det möjligt med en perfekt läpp form.

Egenskaper:

  • förhindrar att läppstiftet inte sprids utanför läpparna
  • är underbar hjälphand till att forma läpparna
  • perfekt skisserar och lyser upp läpparna
  • kombination av konturpenna och läppstift

Innehåll:

  • vegan produkt

Så här använder du:
Markera läpparna med pennan och sedan applicera läppstift eller läppglans. Kan även användas till att fylla i hela läpparna.

Egenskaper

Skugga
rosa

Om märket Barry M

Lär känna det lekfulla brittiska märket Barry M, med sina fantasifulla produkter fulla av färg. Med dem kan du trolla fram alla typer av makeup, och den glada förpackningen lyser upp din dag. Är du redo för en riktig färgexplosion?

Märket Barry M har revolutionerat kosmetikbranschen. Det grundades 1982, men dess historia går mycket längre bak i tiden. Det började med den unge Barry Mero, som sålde nagellack i sina föräldrars trädgård. Det var ett lekfullt, levande nagellack med riklig färg – med andra ord, precis vad marknaden saknade då. Efter några år grundade Barry ett märke i sitt namn och erövrade kosmetikvärlden med sina färgglada nagellack. Barry M-märket hade också de första vita ögonpennorna och glänsande nagellack som inte hade sålts tidigare.

I denna brittiska märkesportfölj hittar du allt du behöver för perfekt smink – från mascara till läppstift till glansmedel eller vackra ögonskuggepaletter. Sammansättningen i Barry M-kosmetikaprodukter kommer också att glädja djurvänner. Varumärket har åtagit sig att göra alla sina produkter 100 % veganska från och med 2020.

Recensioner Barry M Lip Liner