Chloé NomadeEau de Parfum för Kvinnor

Chloé Nomade Eau de Parfum för Kvinnor
Chloé Nomade Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml
750,00kr

Kod: CHL1784 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-04-20

Parfym beskrivning Chloé Nomade
Komposition

Bohemisk, obunden, äventyrlig och oförglömlig – just så beskrivs Chloé Nomade, en Eau de Parfum.Ge dig ut på en hemlighetsfull resa till hittills oupptäckta platser.

  • en tydligt blommig chypredoft
  • för fritänkande och eleganta kvinnor
  • perfekt för dagligt bruk, men passar även vid speciella tillfällen

Doftens sammansättning
I toppnoterna av denna Eau de Parfum döljer sig söta och berusande mirabellplommon, vars intensiva arom snart kompletteras av otroligt feminin och förförisk fresia.Dessa mjuka dofter jämnas ut av en hemlighetsfullt aromatisk ekmossa i parfymens grund. Den tillför hela doftkompositionen djup, sensualitet och sofistikation.

Doftens historia
Det franska klädmärket Chloé är synonymt med romantiska plagg som symboliseras av denna genuina doft i en plisserad flaska med ett knytet band.Chloé Nomade representerar en ny tolkning av vad det innebär att vara kvinnlig – en kombination av att vara både stark och mjuk, av frihet och en kärlek till att upptäcka världen på alla sätt.

Den iögonfallande flaskan inspirerades av väskkollektionen Chloé Drew.De ovala kurvorna uttrycker en mjukhet som står i stark kontrast till de robusta inslagen av metall.Doften skapades för självständiga kvinnor och lanserades 2018.Skådespelerskan Ariane Labed och hennes okonventionella charm blev doftens ansikte utåt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mirabellplommon
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Fresia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Slånlav
Doftkategori
blommig, ekmossa

Recensioner Chloé Nomade