CLEAN RainEau de Parfum för Kvinnor

CLEAN Rain Eau de Parfum för Kvinnor
CLEAN Rain Eau de Parfum för Kvinnor
30 ml
346,00kr

Kod: CLN1083 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-11-05
UPS Air Mail
fredag 2020-10-30

Parfym beskrivning CLEAN Rain
Komposition

CLEAN Rain är en Eau de Parfum som kombinerar den rena doften av regndroppar som faller från himlen och blommor som växer i vatten. Den fångar atmosfären som infinner sig efter att det har regnat, när hela världen är lugn, tyst och pånyttfödd.

  • en akvatisk, blommig doft
  • för sårbara och romantiska kvinnor
  • passar hela dagen under våren och sommaren

Doftens komposition
Doften CLEAN Rain har en härligt uppfriskande inledning som består av toner av charmiga narcisser, färsk melon och sprakande mynta. Prästkragar, näckrosor och spröda violblad dansar i hjärtat av denna Eau de Parfum, som framhäver din mjuka sida. I doftens förtrollande avslutning omfamnas du av eleganta träiga ackord och sensuell mysk.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Melon, Hästmynta, Narcisser
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Viollöv, Prästkrage, Näckros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Trä
Doftkategori
blommig, akvatisk

Om märket CLEAN

Clean parfymer är det rätta valet för dig som gillar minimalism. Föreställ dig den raka motsatsen till en överdesignad parfym proppfull med olika dofter. De här parfymerna utmärker sig tack vare sin rena, enkla och okomplicerade doft. Alla Clean parfymer påminner om något bekant. De framkallar positiva minnen från härliga stunder i livet, stunder då du mådde bra, kände dig bekväm och full av glädje.

Tack vare sin minimalistiska komposition kan dofterna från Clean enkelt kombineras med varandra. Detta lager-på-lager-koncept ger dig oändliga möjligheter. Du kan välja bland de rekommenderade kombinationerna eller skapa din egen unika doft utefter humör.

Clean är dessutom ett av de första “gröna” parfymmärkena. Skaparna beundrar jordens skönhet och använder det som inspiration i sitt arbete. Därför bestämde de sig för att deras produkter också skulle vara respektfulla mot miljön. Clean parfymer är lämpliga även för allergiker eftersom de varken irriterar huden eller innehåller animaliska ämnen. Flaskorna är gjorda av återvunnet glas som kan återvinnas om igen.

Recensioner CLEAN Rain