CLEANSkin Classic Eau de Parfum för Kvinnor

1×
CLEAN Skin Classic Eau de Parfum för Kvinnor
CLEAN Skin Classic Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
60 ml
598,00kr

I lager | Kod: CLN01448
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

I enkelheten ligger skönheten. Det är ledorden för eau de parfumen CLEAN Skin Classic för kvinnor. Den har en enkel doftkomposition utan tunga eller intensiva essenser. Bara rena, fräscha och vackra dofter som bildar en perfekt harmoni som för tankarna till en kärleksfull omfamning, den varma känslan av hud mot hud och värmen av ett hem.

  • en delikat blommig trädoft med rena myskackord
  • inspirerad av den varma känslan av hud mot hud och en kärleksfull omfamning
  • en del av kollektionen Classic med minimalistiska dofter från Clean

Doftens komposition
I toppnoterna sprider sig en delikat blommig doft samt lotusblommans sköra charm. Sedan kommer melonackord och luftiga noter som en uppfriskande bris innan doftens transparenta hjärta utvecklar sig med daggdroppar, blåa rosor och akvatiska noter. Allra längst får dina sinnen njuta av doften av vit mysk i en perfekt harmoni med accenter av vanilj, ambra och kashmirträ.

Doftens historia
Doften CLEAN Skin Classic skapades 2012 som en del av kollektionen Classic från märket Clean. Precis som de andra dofterna i kollektionen ger den en känsla av trygghet och trevnad då den påminner om det härliga och bekanta i vardagen. Doften Skin är tänkt att framkalla känslan av en vänlig kram och värmen från att ha hudkontakt med en annan människa.

Clean strävar efter att tillverka miljövänliga produkter och CLEAN Skin Classic kommer därför i en ekologisk förpackning. Allt material är återvunnit och själva eau de parfumen är skapad med ett hållbarhetsperspektiv. Den innehåller varken ftalater eller animaliska ämnen.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Melon, Luftiga noter , Lotus
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vatten-noter, Daggdroppar, Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Kashmir, Amberwood, Vanilj, Vit mysk
Doftkategori
blommig, träig

Clean parfymer är det rätta valet för dig som gillar minimalism. Föreställ dig den raka motsatsen till en överdesignad parfym proppfull med olika dofter. De här parfymerna utmärker sig tack vare sin rena, enkla och okomplicerade doft. Alla Clean parfymer påminner om något bekant. De framkallar positiva minnen från härliga stunder i livet, stunder då du mådde bra, kände dig bekväm och full av glädje.

Tack vare sin minimalistiska komposition kan dofterna från Clean enkelt kombineras med varandra. Detta lager-på-lager-koncept ger dig oändliga möjligheter. Du kan välja bland de rekommenderade kombinationerna eller skapa din egen unika doft utefter humör.

Clean är dessutom ett av de första “gröna” parfymmärkena. Skaparna beundrar jordens skönhet och använder det som inspiration i sitt arbete. Därför bestämde de sig för att deras produkter också skulle vara respektfulla mot miljön. Clean parfymer är lämpliga även för allergiker eftersom de varken irriterar huden eller innehåller animaliska ämnen. Flaskorna är gjorda av återvunnet glas som kan återvinnas om igen.