CreedAventus Eau de Parfum för män

2×
Creed Aventus Eau de Parfum för män
Creed Aventus Eau de Parfum för män
Kampanj
100 ml
3 090,00kr

Kod: CRE3985 | I lager

Denna produkt är redan förpackad utan cellofan.

1
Post Nord
tisdag 2021-10-26
Personlig upphämtning
tisdag 2021-10-26
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2021-10-22

Beskrivning Creed Aventus
Komposition

I denna nischdoft blandas de bästa, noggrant utvalda ingredienserna med traditioner och ett ypperligt hantverk. Far och son samarbetade för att skapa Creed Aventus, en Eau de Parfum som är provokativ, manlig och optimistisk.

  • en raffinerad och fruktig chypre-doft
  • sticker ut i varma miljöer
  • har en komplex och långvarig komposition

Doftens sammansättning
De fruktiga toppnoterna domineras av svartvinbär, kalvilläpple och frisk bergamott och ananas. I hjärtat gifter sig torra toner av björkträ och patchouli med mjuka och lena toner av ros och jasmin. Doftens grund består av ackord av ekmossa tillsammans med varm vanilj, mysk och ambra.

Doftens historia
En Eau de Parfum som hyllar styrka, framgång och mod. Doften är inspirerad av en av historiens mest intressanta män, Napoleon Bonaparte, och hans dramatiska livshistoria. Därför reflekterar doften Creed Aventus såväl krig som fred och kärlek.

Alla Creeds dofter är unika
Creed använder sig av en stor andel naturliga ämnen i sina nischparfymer. I takt med att säsongerna ändras även tillgången till ingredienser, vilket gör att parfymernas egenskaper, såsom doft och färg, också förändras. Parfymens färg och hela doftkomposition kan därför variera lätt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Svarta vinbär, Äpple, Bergamott, Ananas
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros, Patchouli, Jasmin, Björk
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Vanilj, Bärnsten, Mossa
Doftkategori
fruktig, ekmossa

Om märket Creed

Creed har skapat dofter utöver det vanliga för kungliga familjer och andra sparsmakade kunder med exklusiv smak i över 250 år. Ända sedan James Henry Creed grundade företaget i London 1760 har det gått i arv från far till son.

Vid sidan av sin renommerade historia är märket även intressant då det använder sig av urgamla tekniker för att bearbeta sällsynta material i produktionen av sina enastående parfymer. Creed föredrar naturliga ingredienser av högsta kvalitet snarare än syntetiska alternativ.

Creeds parfymer har stolt burits av framträdande historiska personligheter såsom drottning Viktoria, den österrikiske kejsaren Franz Josef och hans fru Sisi, Sir Winston Churchill och president John F. Kennedy. Än idag bärs Creed av kungligheter och presidenter, bland andra Michelle Obama och Kate Middleton.

Creed erbjuder dam-, herr- och unisexparfymer i eleganta och moderna flakonger som även hänvisar till historien. Bland deras mest kända parfymer hittar du till exempel Green Irish Tweed från 1985. De senaste åren har den fruktiga myskdoften Creed Aventus, som tagit inspiration från Napoleon Bonapartes dramatiska livshistoria, också nått otroliga framgångar.

Creed är synonymt med konsten att skapa parfymer, ren lyx, tidlöshet och förmågan att bevara sitt historiska arv med ett modernt grepp.

Recensioner Creed Aventus2