Creed Royal Oud

Creed Royal Oud
Creed Royal Oud
50 ml

Kod: CRE4012 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Bevaka tillgängligheten av varor

Vi meddelar dig gärna via e-post när varorna finns i lager. Naturligtvis är det upp till dig om du vill använda erbjudandet.

Genom denna sändning godkänner du e-post bearbetning för att informeras av Notino s.r.o. om tillgängligheten för en viss produkt. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer på integritetspolicy.

Parfym beskrivning Creed Royal Oud
Komposition

Stig in i det monumentala kungliga palatset, där du passerar enorma skönheter i guld, marmor och ädelsten. Det är just atmosfären i kungliga bostäder som inspirerar unisex Eau de Parfum Creed Royal Oud, vars doftande sammansättning vinner alla som uppskattar unik kvalitet och lyx.

  • En orientaliskt doftande komposition.
  • En unisexdoft för både män och kvinnor.
  • Inspirerad av kungliga palats.

Doftens komposition
De uppfriskande tonerna av saftig citron och bergamott, tillsammans med en något skarp rosa paprika, är det första som träder fram. Därefter bländas dina sinnen av det varma cederträet, växtbaserade essenser och det imponerande galbanumet med dess kryddig ackord. Doftkompositionen är baserad på agar- och sandelträ och mysk ger aromen djup.

Doftens historia
Creed Royal Oud från 2011 är ett verk av Olivier Creed, en topp-parfymör från den sjätte generationen av Creed-dynastin. Han inspirerades av grundelementen i det kungliga persiska palatset - trä, läder, marmor och guld. Liksom i många andra Creed-parfymer visas ordet "millesime", kännetecknet för kvalitet, på den extremt eleganta lyxflaskan Royal Oud. Det indikerar att årets bästa ingredienser använts för att skapa doften.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Citron, Bergamott, Rosépeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Galbanum, Kvannar, Cederträ
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Mysk, Agarträ
Doftkategori
orientalisk

Recensioner Creed Royal Oud