Davidoff AdventureEau de Toilette för män

Davidoff Adventure Eau de Toilette för män
Davidoff Adventure Eau de Toilette för män
100 ml
326,00kr

Kod: DDF0007 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Davidoff Adventure
Komposition

Davidoff Adventure är en Eau de Toilette som har en attraktiv och karismatisk doft för riktiga män som får energi från naturen, som älskar äventyr och inte ger sig i första taget.

  • en frisk träig och kryddig doft
  • för moderna äventyrare
  • passar både till vardagen och särskilda tillfällen

Doftens sammansättning
I inledningen friskar denna Eau de Toilette upp med en kombination av citron, mandarin och bergamott med en originell mix av teblad och framträdande kulor av svartpeppar.Doftens hjärta skapas av en ovanlig blandning av skarp kryddpeppar och sesamfrön.Hela kompositionen står på en bas av cederträ och vetiver som framhäver den milda vita mysken på ett sensuellt sätt.

Doftens historia
Doften Adventure är inspirerad av den okuvliga naturen, resor till avlägsna och exotiska platser och de härdade dragen hos män som redan har sett mycket men som ständigt längtar efter något nytt.Doften lanserades 2008 och skådespelaren Ewan McGregor, som ständigt ger sig ut på motorcykelresor, blev doftens ansikte utåt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Citron, Mandarin, Bergamott, Mate, Teblad, Peppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Kryddiga toner, Sesam
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver, Cederträ, Vit mysk
Doftkategori
kryddad, träig

Om märket Davidoff

Tidlös elegans, förstklassig kvalitet med tonvikt på varje detalj. Livsfilosofin som märkets grundare Zino Davidoff hade återspeglas av märket. Zino var en verklig gentleman, njutare och äventyrare som levde livet fullt ut.

Zino Davidoff var själv en mästare i att leva. Han reste över hela världen och varje dag var ett äventyr med nya utmaningar för honom. Han delade gärna sin livsglädje med andra genom sina skapelser. Kvalitet kom alltid på första plats för honom, vilket framförallt visas i hans dofter. Den första parfymen Davidoff såg världens ljus 1984 och nu finns det ett tiotal parfymer med namnet Davidoff.

Kollektionen Davidoff Cool Water fick stora framgångar och orsakade bokstavligen en revolution inom parfymvärlden. Den omisskännliga karaktären finner man dock i alla Davidoff-parfymer och alla dofter väcker en intensiv livsglädje. Förutom den ikoniska doften Davidoff Cool Water som finns i versioner för både kvinnor och män kan du prova eau de toiletterna för män Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game eller rakprodukter från Davidoff. För kvinnorna finns till exempel eau de parfumen Davidoff Run Wild.

Recensioner Davidoff Adventure