Davidoff Run WildEau de Parfum för Kvinnor

Davidoff Run Wild Eau de Parfum för Kvinnor
Davidoff Run Wild Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
638,00kr

Kod: DDF03685 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Davidoff Run Wild
Komposition

Skäm bort kvinnan i dig som är väl medveten om både sin yttre och inre skönhet och om sin styrka. Det är en styrka som hämtas från naturen. Eau de Parfum Davidoff Run Wild tar dig till den rätta platsen där även du får ta en del av dem.

  • söt fruktdoft med blommiga toner
  • för en sensuell och modern kvinna
  • enastående för daglig användning med också för speciella tillfällen

Doftens sammansättning
Doftens hänförande söta början skapas av granatäpple som kommer perfekt överens med en essens av pistaschnötter. Efter denna fruktinledning är det dags för skönheter från växternas värld. De starkt hänförande tonerna av jasmin förtrollar dina sinnen och tillsammans med doften av liljor kommer du aldrig någonsin tveka att detta inte enbart är en doft för kvinnor. 

Doftens historia
Doften Davidoff Run Wild för kvinnor härstammar direkt från hjärtat av den vilda naturen. Eau de Parfum välkomnar alla kvinnor som är genuina och som hela tiden söker nya äventyr.

I doften blandas naturens vildhet, frihet och sensuell känsla. Eau de Parfum lanseras tillsammans med sin motsvarighet för män, Eau de toilette Davidoff Run Wild, och bildar tillsammans ett oemotståndligt par. Run Wild för kvinnor kommer att älskas av alla de kvinnor som känner att de alltid vill gå utöver sina egna gränser.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Granatäpple
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Pistasch
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Jasmin
Doftkategori
blommig

Om märket Davidoff

Tidlös elegans, förstklassig kvalitet med tonvikt på varje detalj. Livsfilosofin som märkets grundare Zino Davidoff hade återspeglas av märket. Zino var en verklig gentleman, njutare och äventyrare som levde livet fullt ut.

Zino Davidoff var själv en mästare i att leva. Han reste över hela världen och varje dag var ett äventyr med nya utmaningar för honom. Han delade gärna sin livsglädje med andra genom sina skapelser. Kvalitet kom alltid på första plats för honom, vilket framförallt visas i hans dofter. Den första parfymen Davidoff såg världens ljus 1984 och nu finns det ett tiotal parfymer med namnet Davidoff.

Kollektionen Davidoff Cool Water fick stora framgångar och orsakade bokstavligen en revolution inom parfymvärlden. Den omisskännliga karaktären finner man dock i alla Davidoff-parfymer och alla dofter väcker en intensiv livsglädje. Förutom den ikoniska doften Davidoff Cool Water som finns i versioner för både kvinnor och män kan du prova eau de toiletterna för män Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game eller rakprodukter från Davidoff. För kvinnorna finns till exempel eau de parfumen Davidoff Run Wild.

Recensioner Davidoff Run Wild