Om Decléor

Historien om varumärket Decléor började 1974, långt innan världstrenden i eteriska oljor började. I dag är Decléor det ledande kosmetiska märket inom aromterapi. I över 40 år har Decléor förbättrat sin expertis för att utveckla eteriska oljor för vardagsvård för alla hudtyper.

 

Decléor kosmetika erbjuder ett unikt skönhetsvårdssystem baserat på hantverksskicklighet, extra starka och koncentrerade produkter. Decléor-produkter innehåller bara de bästa naturliga ingredienserna som bekämpar skadorna på huden som orsakas av stadslivet (som brist på sömn, föroreningar, stress eller en obalanserad diet).

Varje droppe eterisk olja innehåller upp till 150 aktiva molekyler i genomsnitt. Bara några droppar leder till en synlig transformation av huden. Decléor Aromessence-oljeserumet är utan tvekan den ikoniska produkten. Det är en blandning av de finaste destillerade eteriska och extra jungfruoljorna, kallpressade. Serumet är 100% aktivt och därmed helt fritt från vatten. Den är så stark att bara tre droppar olja innehåller allt som din hud behöver.

hela texten dölja texten

Rekommendation