Tillbaka till huvudinnehållet

DIOR FOREVER, IKONISKA CLEAN1 FOUNDATION

Dior Forever är en flytande foundation som håller i 24 timmar och ger en perfekt finish. Den består av en 86 %3 och blommig hudvårdsbas som synligt förvandlar huden och gör den vackrare dag efter dag. Använd Dior Forever-rutinen med primern och Dior Forever Skin Correct concealer för en felfri hudton.

DIOR FOREVER SKIN GLOW, LYSTER MED HÖG PERFEKTION, FOUNDATION MED 24 TIMMARS ÅTERFUKTNING

Dior Forever Skin Glow ger en perfekt lyster hela dagen tack vare sin vattenbindande effekt. Hudtexturen slätas ut, porerna förfinas och hudtonen jämnas ut. Den hållbara tekniken garanterar en färgäkta makeupfinish i 24 timmar2, även vid värme eller fukt.

24H2 HÖGPERFEKTION, NO-TRANSFER FOREVER MATTE FOUNDATION

Dior Forever är en foundation som ger huden en matt finish som håller i 24 timmar2 utan att flyta ut och en oljekontrollerande effekt: synligt matt hud utan någon suddighet eller glans. Porerna ser slätare ut och huden blir vackrare dag för dag.

DIOR FOREVER SKIN CORRECT, NO-TRANSFER, 24H4 HIGH-COVERAGE, CLEAN1 CONCEALER

För att fullända Forever-rutinen har Dior återuppfunnit sin ikoniska, hållbara och täckande cremeconcealer i en återfuktande och nu överföringssäker version med 96,5 % ingredienser av naturligt ursprung.

DIOR FOREVER GLOW & VELVET VEIL – NYA, PERFEKTA MAKEUPBASER

Upptäck Dior Forever Veil-makeupbasen i två utföranden: matt sammet och glow för att förbereda huden inför applicering av foundation och ge hållbar perfektion. Dior Forever Glow Veil håller i 24 timmar och ger huden en återfuktad, strålande finish. Dior Forever Velvet Veil ger en matt finish i 24 timmar7 och en utsuddad effekt.