Brand logo

DIORDior Homme Deodorantspray för män

DIOR Dior Homme Deodorantspray för män
DIOR Dior Homme Deodorantspray för män
150 ml
401,00kr

Kod: CHD13893 | I lager
1
Post Nord
onsdag 2021-09-22
Personlig upphämtning
onsdag 2021-09-22
UPS Air Mail
tisdag 2021-09-21

Beskrivning DIOR Dior Homme
Komposition

Dior Homme Spray Deodorant förstärker de uppfriskande noterna av Dior Homme Eau de Toilette för att förena nytta och nöje. Du upplever den krispiga fräschheten direkt vid applicering.Dusch- och kroppsprodukterna har alla en lätt doft av tränoterna i den nya Dior Homme Eau de Toilette. De ger huden en härligt behaglig känsla och sveper in den i den mjuka och sensuella doften av Dior Homme.

Komplett sammansättning

#14066/A ALCOHOL AQUA (WATER) TRIETHYL CITRATE PARFUM (FRAGRANCE) BUTYLENE GLYCOL ETHYLHEXYLGLYCERIN LIMONENE HYDROXYCITRONELLAL LINALOOL HEXYL CINNAMAL CITRONELLOL BHT COUMARIN CITRAL TOCOPHEROL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Typ av förpackning
Deodorant med spraypump

Om märket DIOR

När Christian Dior skapade sitt modehus år 1946, hade han en vision om en ny femininitet som inte saknade något. Idag innefattar modehuset Dior alltifrån klänningar till accessoarer, från doft till läppstift och även den mest avancerade hudvården, som tillsammans bidrar till kvinnlig skönhet på ett strålande och modernt sätt

Recensioner DIOR Dior Homme