Brand logo

DIORMiss Dior Eau de Parfum för Kvinnor

DIOR Miss Dior Eau de Parfum för Kvinnor
DIOR Miss Dior Eau de Parfum för Kvinnor
Ny
100 ml
1 510,00kr

Kod: CHD15355 | I lager
1
Post Nord
måndag 2021-10-25
Personlig upphämtning
måndag 2021-10-25
UPS Air Mail
torsdag 2021-10-21

Beskrivning DIOR Miss Dior
Komposition

Beskrivning
Upptäck Miss Diors nya eau de parfum – en couture-dröm. En kulört komposition med en rosett på flaskan som går utöver det vanliga.

Nya Miss Dior eau de parfum är en färgstark blombukett, en ”millefiori” där noter av Grasse Rose, pion, iris och liljekonvalj kommer till liv.
Miss Diors couture-rosett är en extraordinär detalj prydd med ett otal färgglada fläckar som speglar livligheten hos blommor.

"Alla sinnen väcks till liv av sensualiteten hos nya Miss Dior Eau de Parfums blommiga bukett. Den hyllar de sammetslena och sensuella rosorna som förstärks av en fräsch liljekonvalj och kryddig pion som omges av en pudrig iris." - Francois Demachy, parfymkreatör hos Dior.

Den eleganta och samtidigt lite fräcka Miss Dior-rosetten – även kallad ”poignard” eller "svalstjärt" – är en universell signatur, kännetecknande för couture. Nu i förnyad  form med en lyxig känsla av exceptionell savoir-faire. Ett exklusivt band pryder numera flaskhalsen. Detta band utformades på en av de mest berömda franska bandmakarnas bevakade verkstad, känd för sitt decennium långa engagemang för modevisningar. Det tog flera månader skapades ett jacquardband med över 396 trådar och 12 000 stygn på varje centimeter. En utsökt, minutiös skapelse med en myriad av pastellfärgade blommor pryder rosetternas jacquardfärgade band. Dessa centimeter av band har krävt lika mycket kreativitet, tid och uppmärksamhet som dekorationerna till catwalkens finaste klänningar.

Förläng Miss Diors doftspår av eau de parfum med en sensuell ritual:

1. Väck sinnena till liv med ett generöst lödder av Miss Dior Foaming Shower Gel.
2. Låt i Miss Dior kroppslotion sjunka in på din hud.

Viktig information

Brandfarligt.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Liljekonvalj, Iris, Pion
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Tonkabönor, Mysk, Sandelträd, Vanilj, Benzoin
Doftkategori
blommig

Om märket DIOR

När Christian Dior skapade sitt modehus år 1946, hade han en vision om en ny femininitet som inte saknade något. Idag innefattar modehuset Dior alltifrån klänningar till accessoarer, från doft till läppstift och även den mest avancerade hudvården, som tillsammans bidrar till kvinnlig skönhet på ett strålande och modernt sätt

Recensioner DIOR Miss Dior