Dolce & GabbanaDolce Shine Eau de Parfum för Kvinnor

Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum för Kvinnor
Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum för Kvinnor
Utförsäljning
Kampanj
75 ml
789,00kr

I lager | Kod: DOG08415
1
Post Nord
fredag 2021-12-10
Personlig upphämtning
fredag 2021-12-10
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-12-08

Dolce & Gabbana Dolce Shine är en Eau de Parfum som fångar ögonblicket precis då vårens första solstrålar värmer ditt ansikte efter en lång vinter. En bländande doft som får dig att le och lyser upp dagen, inte bara för dig utan för alla i din närhet.

  • en fruktig och blommig doft som passar perfekt till soliga dagar
  • återspeglar Italiens berömda livsglädje
  • lanserades 2020

Doftens komposition
Doftens inledning kommer att bedåra dig med en kombination av fräsch och lätt syrlig grapefrukt, saftig och söt mango med kvittenfrukt. Ett ögonblick senare utvecklas en berusande doft av jasmin och apelsinblommor tillsammans med en nypa salt. Blandningen av trätoner med en ren och söt doft av sandelträ och mysk ger doften en mild och sensuell efterklang.

Doftens historia
Dolce & Gabbana Dolce Shine tar dig till soldränkta trädgårdar vid Amalfikusten i Italien, det vill säga just den plats som denna glädjerika och fräscha Eau de Parfum har inspirerats av. Doften gestaltar en ung leende kvinna vars närvaro alltid lyser upp dagen för alla i hennes omgivning.

Flakongens soliga, mjuka gula färg kompletterar doftens karaktär och namnet Shine är skrivet i en glödande lila färgton som ger doften ett element av positiv energi. Den svarta grosgrain-rosetten på locket är en självklar accessoar i doftkollektionen Dolce.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mango, Grapefrukt, Kvitten
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Salt, Appelsinblomma , Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Trä, Mysk, Sandelträd
Doftkategori
fruktig, blommig

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.