Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum för män

3×
Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum för män
Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum för män
150 ml
826,00kr

Kod: DOG2883 | I lager
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-04-23
UPS Air Mail
tisdag 2021-04-20

Beskrivning Dolce & Gabbana The One for Men
Komposition

En oemotståndligt sofistikerad karisma kännetecknar denna Eau de Parfum Dolce & Gabbana The One for Men. Upptäck den nya doften i kollektionen The One som ger dig och din omgivning en ännu djupare sensuell upplevelse än någonsin tidigare.

  • en maskulin och magnetisk doft för män
  • starkt intensiv och sofistikerad
  • klassiskt geometrisk flakong som kännetecknar kollektionen The One

Doftens komposition
Först träder toner av grapefrukt, koriander och basilika fram och ger ett glittrande och elegant första intryck samt avslöjar den orientaliskt kryddiga kompositionen. Efter toppnoterna uppenbarar sig en kryddig kombination av kardemumma med ingefära och söt apelsinblomma. I slutfasen sprider sig rika toner av tobak, ambra och cederträ med en långlivad doft.

Doftens historia
Hos Dolce & Gabbana The One for Men är det inte bara innehållet utan även flakongen som är unik. Utformningen är trogen kollektionen The One med en klassisk elegans och geometriska former i mörka toner. Locket är svart och har en metallisk glans.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Basilika, Koriander, Grapefrukt
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Appelsinblomma , Ingefära, Kardemumma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Bärnsten, Tobak, Cederträ
Doftkategori
orientalisk, fruktig, kryddad

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana The One for Men3