Eisenberg Le Péché Eau de Parfum för Kvinnor

Eisenberg Le Péché Eau de Parfum för Kvinnor
Eisenberg Le Péché Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
100 ml
1 389,00kr

Kod: EIS0278 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Använd kod brand10 i kundkorgen och få 10% rabatt på utvalda lyxkosmetikmärken Rabatten är inte giltig för produkter på specialerbjudande eller utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2021-03-09
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2021-03-04

Parfym beskrivning Eisenberg Le Péché
Komposition

Njut av en berusande doft som fångar upp alla dina sinnen med sin sötma. Eisenberg Le Péché för kvinnor är en Eau de Parfum som binder samman tilldragande blommiga och träiga toner som trånar efter att få ge efter för sin längtan.

  • en oemotståndlig blommig och träig doft
  • för kvinnor som vill känna sig tilldragande
  • doften lanserades för första gången 2010

Doftens komposition
Huvudet i doften Eisenberg Le Péché består av den berusande blandningen av hibiskus, osmanthus och apelsinblomma. De här tilldragande tonerna blir så småningom oemotståndliga och övergår i en längtan som berör hjärtat. Doften domineras då av en sensuell jasmin tillsammans med en varm vanilj och omisskännlig ambra. Den träiga basen består av sandelträ tillsammans med patchouli, vetiver och en nypa mysk som mjukar upp hela doftens komposition.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Osmanthus, Hibiskus, Blomning av afrikans apelsinblomma
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Bärnsten, Jasmin, Vanilj
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Vetiver, Patchouli, Mysk
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Eisenberg

Det franska lyxiga kosmetika- och parfymmärket Eisenberg är en blandning av skönhet, tidlöshet och perfektionism. Namnet kommer från grundaren José Eisenberg som genom sin skaparglädje och sitt kompromisslösa tillvägagångssätt gav märket liv, passion och prestige.

José Eisenberg började redan vid 21 års ålder arbeta inom modebranschen varefter han länge var verksam inom IT. År 2000 grundade han sitt eget modemärke som på ett unikt sätt kombinerar båda hans stora passioner – konst och spjutspetsteknik.

Samtliga hudvårdsprodukter från Eisenberg innehåller effektiva naturliga ämnen, lyxiga ingredienser som diamantstoft eller rent guld och sist men inte minst det patenterade komplexet Tri-Molecular. Produkterna är ett resultat av 15 års forskning och de utgör ett ytterst effektivt hjälpmedel för att förebygga och korrigera hudens åldrande.

Eisenberg-parfymerna återspeglar skaparens drömmar. Tillsammans utgör de en högklassig och lyxig doftsamling som kommer att blåsa liv i dina känslor.

Recensioner Eisenberg Le Péché