Escentric MoleculesEscentric 01 Duschtvål Unisex

Escentric Molecules Escentric 01 Duschtvål Unisex
Escentric Molecules Escentric 01 Duschtvål Unisex
200 ml

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: ECN0122

Produkter kan ha en annan förpackning än den som visas på bilden!

Förvandla din dagliga dusch eller ditt bad till en fantastisk upplevelse, som du kommer se fram emot hela dagen. Duschprodukten Escentric Molecules Escentric 01 ger din hud en härlig doft och glädjer dina sinnen.

Egenskaper:

  • rengör huden och blir av med smuts
  • återger huden en bekväm känsla
  • framhäver doften från samma kollektion
  • tillsammans med doften passar den perfekt som gåva

Komposition

Konsistens
gel

När Escentric Molecules parfymer först lanserades 2006 blev de ett världsfenomen över en natt. Framgången ligger i deras minimalistiska sammansättning, som bygger på styrkan hos en enda doftingrediens.

Escentric Molecules ser parfymtillverkning som en kemins konstform. Den aromatiska molekylen Iso E Super är en nyckelingrediens i dessa nichparfymer och skapades i ett laboratorium redan 1973. Den glömdes dock bort av parfymvärlden fram tills den Berlinbaserade parfymören Geza Schoen lyckades isolera den helt. Han skapade två dofter – Escentric Molecules Molecule 01 och Escentric Molecules Molecule 02 – som båda innehåller denna speciella ingrediens.

Nicheparfymerna från Escetric Molecules håller länge och är som gjorda för dem som gärna söker det som är extravagant och originellt. Deras innovativa arom trollar fram en unik berättelse på huden.