Escentric Molecules Escentric 01eau de toilette Unisex

Escentric Molecules Escentric 01 eau de toilette Unisex
Escentric Molecules Escentric 01 eau de toilette Unisex
100 ml
837,00kr

Kod: ECN0050 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-10-01
UPS Air Mail
fredag 2020-09-25

Parfym beskrivning Escentric Molecules Escentric 01
Komposition

En doft av originalitet och uppfinningsrikedom. Escentric Molecules Escentric 01 är en unisex Eau de Toilette som lyfter på ridån för att avslöja vetenskapen bakom parfymtillverkning. Denna doft kommer att glädja alla dem som älskar träiga dofter, som vill ligga i framkant och som gärna provar på något nytt och unikt.

  • en unisexdoft för både män och kvinnor
  • en blommig och träig doftkomposition
  • för dagligt bruk året om

Doftens komposition
Doftens huvudsakliga ingrediens är Iso E Super®, en aromatisk molekyl som ger upphov till milda träiga toner. Dess hemlighetsfulla djup ger hela doftkompositionen en sammetslen touch. Blommiga ackord av iris, saftig citron från Amalfi och lätt kryddig rosépeppar spelar också en viktig roll. Escentric 01 bygger inte på den traditionella pyramidkompositionen utan fokuserar på en varaktig grundton av varm mysk och träiga toner.

Doftens historia
Escentric 01 är en blommig myskdoft för både män och kvinnor skapad av tyska Escentric Molecules som grundades 2006. De skapar nischparfymer som utmanar den traditionella parfymmarknaden. Geza Schoen är en Berlinbaserad parfymdesigner vars marknadskoncept är en provokativ reaktion på hur parfymer idag skapas och säljs. Hans mål är att avmystifiera hela processen. Varje parfym från Escentric Molecules är därför helt unik och provokativ.

Komposition

Composition
Iso E Super, Iris, Rosépeppar
Doftkategori
blommig, träig

Recensioner Escentric Molecules Escentric 01