Escentric Molecules Escentric 05Eau de Toilette Unisex

Escentric Molecules Escentric 05 Eau de Toilette Unisex
Escentric Molecules Escentric 05 Eau de Toilette Unisex
100 ml

Kod: ECN01222 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Bevaka tillgängligheten av varor

Vi meddelar dig gärna via e-post när varorna finns i lager. Naturligtvis är det upp till dig om du vill använda erbjudandet.

Genom denna sändning godkänner du e-post bearbetning för att informeras av Notino s.r.o. om tillgängligheten för en viss produkt. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer på integritetspolicy.

Parfym beskrivning Escentric Molecules Escentric 05
Komposition

Upptäck en doft som inte går att definieras men som samtidigt understryker din personlighet. Eau de toilette unisex Escentric Molecules Escentric 05 är den rätta doften när du vill låta din personlighet komma fram.

  • en originell doft för en unik personlighet
  • en unisex doft

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Lager, Bergamott, Fikonlöv, Fikon, Rosmarin, Basilika, Apelsin, En
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Cypress, Iris, Fresia, Hedion, Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Labdanum, Ambroxan, Mastic, Iso E Super, Mysk, Kashmir
Doftkategori
aromatisk, träig

Om märket Escentric Molecules

När Escentric Molecules parfymer först lanserades 2006 blev de ett världsfenomen över en natt. Framgången ligger i deras minimalistiska sammansättning, som bygger på styrkan hos en enda doftingrediens.

Escentric Molecules ser parfymtillverkning som en kemins konstform. Den aromatiska molekylen Iso E Super är en nyckelingrediens i dessa nichparfymer och skapades i ett laboratorium redan 1973. Den glömdes dock bort av parfymvärlden fram tills den Berlinbaserade parfymören Geza Schoen lyckades isolera den helt. Han skapade två dofter – Escentric Molecules Molecule 01 och Escentric Molecules Molecule 02 – som båda innehåller denna speciella ingrediens.

Nicheparfymerna från Escetric Molecules håller länge och är som gjorda för dem som gärna söker det som är extravagant och originellt. Deras innovativa arom trollar fram en unik berättelse på huden.

Recensioner Escentric Molecules Escentric 05