Escentric Molecules Molecule 01Eau de Toilette Unisex

2×
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Unisex
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Unisex
100 ml
813,00kr

Kod: ECN0052 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-11-04
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2020-10-29

Parfym beskrivning Escentric Molecules Molecule 01
Komposition

Är du nyfiken och öppen för att experimentera? Då får du inte missa Escentric Molecules Molecule 01. Denna Eau de Toilette har en doftkomposition som är som gjord för dig som älskar träiga dofter, tänker ett steg längre och gärna provar på något helt unikt.

  • en träig myskdoft för både kvinnor och män  
  • för dig som älskar originalitet och att upptäcka något nytt
  • passar både dag och kväll året runt

Doftens sammansättning
Det speciella med parfymerna från Escentric Molecules är att de alltid kommer i par; den ena doften är en syntes av olika ingredienser (såsom de flesta föreställer sig att parfymer är) och den andra är en hyllning till den ena noten (aromatiska molekylen) som ger den första syntesen sin karaktär. I det här fallet handlar det om ingrediensen Iso E Super som har en mild, träig doft med unika egenskaper som ger parfymen ett djup och ett lent intryck.

Iso E Super® är den aromatiska kemikaliens skyddade varumärke. Escentric Molecules Molecule 01 består enbart av denna enda ingrediens. Molecule 01 sprider en mild och len träig ton, och doften av denna unika Eau de Toilette ger dig en attraktiv lyster som påverkar människor i din närhet med en ovanlig styrka. Doftens skapare, Geza Schoen, påstod att effekten av Escentric Molecules Molecule 01 kan liknas vid effekten av feromoner.

Doftens historia
År 2006 grundades Escentric Molecules, ett tyskt märke som riktar in sig på nischparfymer. Geza Schoens marknadskoncept är en provokativ reaktion på hur dagens parfymer skapas och säljs. Hans mål är att avmystifiera hela processen. Varje parfym från Escentric Molecules är helt unik och provokativ.

Komposition

Composition
Iso E Super
Doftkategori
träig

Om märket Escentric Molecules

När Escentric Molecules parfymer först lanserades 2006 blev de ett världsfenomen över en natt. Framgången ligger i deras minimalistiska sammansättning, som bygger på styrkan hos en enda doftingrediens.

Escentric Molecules ser parfymtillverkning som en kemins konstform. Den aromatiska molekylen Iso E Super är en nyckelingrediens i dessa nichparfymer och skapades i ett laboratorium redan 1973. Den glömdes dock bort av parfymvärlden fram tills den Berlinbaserade parfymören Geza Schoen lyckades isolera den helt. Han skapade två dofter – Escentric Molecules Molecule 01 och Escentric Molecules Molecule 02 – som båda innehåller denna speciella ingrediens.

Nicheparfymerna från Escetric Molecules håller länge och är som gjorda för dem som gärna söker det som är extravagant och originellt. Deras innovativa arom trollar fram en unik berättelse på huden.

Recensioner Escentric Molecules Molecule 012