Escentric Molecules Molecule 01eau de toilette Unisex

2×
Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette Unisex
Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette Unisex
100 ml
979,00kr

Kod: ECN0052 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-04-15

Parfym beskrivning Escentric Molecules Molecule 01
Komposition

Om du är nyfiken och öppen för experiment så bör du inte missa Eau de Toilette Escentric Molecules Molecule 01. Alla de som njuter av träiga dofter, och som vågar och gärna provar på något helt unikt, kommer att älska denna doftkomposition.

  • en träig myskdoft för både kvinnor och män  
  • för dig som älskar originalitet och att upptäcka något nytt
  • passar både dag och kväll året runt

Doftens sammansättning
Det speciella med parfymerna från Escentric Molecules är att de alltid kommer i par; den ena doften är en syntes av olika ingredienser (såsom de flesta föreställer sig att parfymer är) och den andra är en hyllning till den ena noten (aromatiska molekylen) som ger den första syntesen sin karaktär. I fallet av Escentric Molecules Molecule 01 handlar det om ingrediensen Iso E Super som har en mild, träig doft med unika egenskaper, som ger parfymen ett djup och ett sammetslent intryck.

Iso E Super® är varumärket av ett aromatisk kemiskt ämne. Escentric Molecules Molecule 01 består enbart av den här enda ingrediensen. Molecule 01 sprider en mild och len träig ton, och doften av denna unika Eau de Toilette ger dig en attraktiv lyster som påverkar människor i din närhet med en ovanlig styrka. Doftens skapare, Geza Schoen, påstod att effekten av Escentric Molecules Molecule 01 kan liknas vid effekten av feromoner.

Doftens historia
Det tyska nischparfym-märket Escentric Molecules grundades 2006. Geza Schoen bestämde sig för ett provokativt marknadskoncept som svarar på det sätt som dagens parfymer skapas och säljs. Hans affärsidé är att avmystifiera hela processen. Alla parfymer från märket Escentric Molecules står för något helt nytt och provokativt.

Komposition

Composition
Iso E Super
Doftkategori
träig

Recensioner Escentric Molecules Molecule 01