Escentric Molecules Molecule 02Eau de Toilette påfyllning med atomizer Unisex

Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette påfyllning med atomizer Unisex
Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette påfyllning med atomizer Unisex
Kampanj
30 ml
369,00kr

Kod: ECN0116 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-11-05
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2020-10-30

Parfym beskrivning Escentric Molecules Molecule 02
Komposition

Har du tröttnat på klassiska parfymer och att dagligen träffa på andra som bär samma parfym som du? Originella nischparfymer är den perfekta lösningen för dem som gärna provar på något nytt. Escentric Molecules Molecule 02 är en unisex Eau de Toilette som kommer att förtrolla dig med sina orientaliska toner och ge krydda till din vardag.

  • en unisexdoft för både män och kvinnor
  • för dig som älskar originalitet
  • lång hållbarhet

Sammansättning
Molecule 02 sveper in dig i en underbar, sammetslen, varm, stillsam och härligt söt arom. Denna Eau de Toilettes unika doft bygger på Ambroxan, den bästa ingrediensen för att skapa en doft av ambra, en av världens äldsta parfymingredienser.

Doftens historia
Molecule 02 är en Ambroxandoft för både män och kvinnor skapad av tyska Escentric Molecules, som tillverkar nischparfymer. Företaget grundades 2006 av den Berlinbaserade parfymdesignern Geza Schoen vars marknadskoncept är en provokativ reaktion på hur parfymer idag skapas och säljs.

Komposition

Composition
Ambroxan
Doftkategori
orientalisk

Om märket Escentric Molecules

När Escentric Molecules parfymer först lanserades 2006 blev de ett världsfenomen över en natt. Framgången ligger i deras minimalistiska sammansättning, som bygger på styrkan hos en enda doftingrediens.

Escentric Molecules ser parfymtillverkning som en kemins konstform. Den aromatiska molekylen Iso E Super är en nyckelingrediens i dessa nichparfymer och skapades i ett laboratorium redan 1973. Den glömdes dock bort av parfymvärlden fram tills den Berlinbaserade parfymören Geza Schoen lyckades isolera den helt. Han skapade två dofter – Escentric Molecules Molecule 01 och Escentric Molecules Molecule 02 – som båda innehåller denna speciella ingrediens.

Nicheparfymerna från Escetric Molecules håller länge och är som gjorda för dem som gärna söker det som är extravagant och originellt. Deras innovativa arom trollar fram en unik berättelse på huden.

Recensioner Escentric Molecules Molecule 02