Escentric Molecules Molecule 02eau de toilette påfyllning med atomizer Unisex

Escentric Molecules Molecule 02 eau de toilette påfyllning med atomizer Unisex
Escentric Molecules Molecule 02 eau de toilette påfyllning med atomizer Unisex
30 ml
483,00kr

Kod: ECN0116 | I lager
1
En present till dig
Njut av din sommarshopping maximalt! Få 10% rabatt på ditt köp över 700 kr med koden notino10. Du får 15% rabatt på ditt köp över 900 kr med koden notino15. Rabatten gäller inte på produkter i kampanj och på utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-08-20
UPS Air Mail
måndag 2020-08-17

Parfym beskrivning Escentric Molecules Molecule 02
Komposition

Har du tröttnat på klassiska parfymer och att dagligen träffa på andra som bär samma parfym som du? Originella nischparfymer är den perfekta lösningen för dem som gärna provar på något nytt. Escentric Molecules Molecule 02 är en unisex Eau de Toilette som kommer att förtrolla dig med sina orientaliska toner och ge krydda till din vardag.

  • en unisexdoft för både män och kvinnor
  • för dig som älskar originalitet
  • lång hållbarhet

Sammansättning
Molecule 02 sveper in dig i en underbar, sammetslen, varm, stillsam och härligt söt arom. Denna Eau de Toilettes unika doft bygger på Ambroxan, den bästa ingrediensen för att skapa en doft av ambra, en av världens äldsta parfymingredienser.

Doftens historia
Molecule 02 är en Ambroxandoft för både män och kvinnor skapad av tyska Escentric Molecules, som tillverkar nischparfymer. Företaget grundades 2006 av den Berlinbaserade parfymdesignern Geza Schoen vars marknadskoncept är en provokativ reaktion på hur parfymer idag skapas och säljs.

Komposition

Composition
Ambroxan
Doftkategori
orientalisk

Recensioner Escentric Molecules Molecule 02