Escentric Molecules Molecule 03Eau de Toilette Unisex

Escentric Molecules Molecule 03 Eau de Toilette Unisex
Escentric Molecules Molecule 03 Eau de Toilette Unisex
100 ml
947,00kr

Kod: ECN0049 | I lager

Produkter kan ha en annan förpackning än den som visas på bilden!

1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-12-04
UPS Air Mail
tisdag 2020-12-01

Parfym beskrivning Escentric Molecules Molecule 03
Komposition

Denna dofts magi sitter i dess unisexkaraktär där alla kan hitta sitt och den doftar lite annorlunda beroende på person. Eau de toilette unisex Escentric Molecules Molecule 03 kommer att stå ut på ditt kosmetikbord och du kan dessutom dela den med din partner.

  • en aromatisk doft med inslag av örter
  • passar bra till vardagen
  • en unisex doft – för både kvinnor och män

Komposition

Composition
Vetiver
Doftkategori
andra

Om märket Escentric Molecules

När Escentric Molecules parfymer först lanserades 2006 blev de ett världsfenomen över en natt. Framgången ligger i deras minimalistiska sammansättning, som bygger på styrkan hos en enda doftingrediens.

Escentric Molecules ser parfymtillverkning som en kemins konstform. Den aromatiska molekylen Iso E Super är en nyckelingrediens i dessa nichparfymer och skapades i ett laboratorium redan 1973. Den glömdes dock bort av parfymvärlden fram tills den Berlinbaserade parfymören Geza Schoen lyckades isolera den helt. Han skapade två dofter – Escentric Molecules Molecule 01 och Escentric Molecules Molecule 02 – som båda innehåller denna speciella ingrediens.

Nicheparfymerna från Escetric Molecules håller länge och är som gjorda för dem som gärna söker det som är extravagant och originellt. Deras innovativa arom trollar fram en unik berättelse på huden.

Recensioner Escentric Molecules Molecule 03