Essence The Blush Rodnad

Essence The Blush Rodnad
Essence The Blush Rodnad
Skugga 20 Bespoke 5 g
31,90kr

Kod: ESS08202 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-06-30
UPS Air Mail
torsdag 2021-06-24

Beskrivning Essence The Blush
Egenskaper

Rouge Essence The Blush ger din hud ett friskt och naturligt fräsch utseende.

Egenskaper:

  • ger ansiktet en hälsosam färg
  • skapar en naturlig rouge effekt

Så här använder du:
Applicera på kinderna med en bred borste och jobba in.

Egenskaper

Skugga
orange

Om märket Essence

Sminkning är en lek, ett nöje och ett sätt att uttrycka dig själv. Glöm perfektion och gör något vågat. Det tyska märket Essence tillverkar lekfull, kvalitativ och samtidigt prisvärd make-up med vilken du fixar en perfekt look – oavsett om du just har börjat med make-up, följer nya trender eller redan har din egen personliga stil.

Mer än 84 % av alla produkter från Essence Cosmetics tillverkas i Europa. Kvalitet och hållbarhet gentemot miljön är en absolut prioritet och därför innehåller kosmetikan Essence övervägande naturliga ingredienser. Essence har även en serie med veganska produkter.

I märkets portfölj finner du allt du behöver för en komplett make-up – underlag till make-up, Essence make-up och highlighters. Märkets specialitet utöver make-up är mascara, paletter med ögonskuggor och rouge. Den populära mascaran Essence I Love Extreme ger dina fransar maximal volym, paletterna Essence Love What You Do eller Epic Sunset är som skapade för lätt dagsminkning och stark kvällssminkning och pudren Essence garanterar en lång fixering.

Recensioner Essence The Blush