Givenchy Gentleman Original Eau de Toilette för män

Givenchy Gentleman Original Eau de Toilette för män
Givenchy Gentleman Original Eau de Toilette för män
100 ml
638,00kr

Kod: GIV0071 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-04
UPS Air Mail
tisdag 2021-03-02

Parfym beskrivning Givenchy Gentleman Original
Komposition

Eau de toilette för herr Givenchy Gentleman Original är en doft för självsäkra och eleganta män. Den tidlösa och autentiska doften väcker i dig en jägare som inte räds för utmaningar och flört som uttrycker sig genom djupa toner av vetiver, läder och andra sensuella ingredienser.

  • en elegant och aromatisk doft med träiga toner
  • för män som inte räds för sensualitet
  • en elegant accessoar för varje tillfälle 

Doftens komposition
Denna tidlösa manliga doft kombinerar i sig mjuka och kraftiga toner till ett förvånande resultat. Först kommer du bortföras av inledande toner kryddig kanel och dragon som senare övergår till jordiga patchoulitoner och vetiver. Blandningen avslutas med rysk läder.

Doftens historia
Den ikoniska doften Givenchy Gentleman Original skapades år 1974 av Hubert de Givenchy och har sedan dess älskats av gentlemän världen över.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kanel, Dragon
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vetiver, Patchouli
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Läder
Doftkategori
aromatisk, träig

Om märket Givenchy

Lyxigt mode, förstklassig kosmetika och underbara dofter. Det franska märket Givenchy har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år. Med produkter från detta märke kan du finna din egen, oförglömliga stil och vara dig själv.

Historian bakom märket Givenchy började skrivas 1952 då designern Hubert de Givenchy grundade modehuset som bär hans namn. År 1953 mötte Hubert de Givenchy Audrey Hepburn och ett intensivt samarbete tog sin början. Givenchy skapade filmkostymer och kläder för olika evenemang åt den vackra och hänförande Audrey.

År 1957 lanserade Givenchy doften L'Interdit som ursprungligen hade skapats för den charmanta skådespelerskan. På så sätt föddes företaget Parfums Givenchy. Flera oförglömliga dofter följde och år 1989 utökade märket Givencht sitt sortiment med kosmetika.

Förutom den legendariska Givenchy L'Interdit som lanserades i en nyare tolkning i from av en förtrollande blomdoft blev även dofterna Givenchy Irresistible och Gentleman Givenchy oerhört populära.

Parfymerna från Givenchy är tidlösa och framhäver personligheten hos personen som använder dem och skapar på så sätt en unik doftunderskrift som gör att du aldrig blir glömd.

Recensioner Givenchy Gentleman Original