Givenchy Gentleman Givenchy Cologne Eau de Toilette för män

Givenchy Gentleman Givenchy Cologne Eau de Toilette för män
Givenchy Gentleman Givenchy Cologne Eau de Toilette för män
100 ml
669,00kr

Kod: GIV08561 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2021-03-08
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-03-03

Parfym beskrivning Givenchy Gentleman Givenchy Cologne
Komposition

Dyk in i en explosion av fräschör som frigör dig från regler. Eau de toilette för herr Givenchy Gentleman Givenchy Cologne kombinerar i sig en klassisk mysk och spännande citrustoner för en maximal upplevelse av en pulserande energi. 

  • citrusdoft med träiga och blommiga toner
  • för män som följer sina instinkter
  • passar perfekt under dagen och varma månader

Doftens komposition
Först känner du av citrusackord tillsammans med en framträdande bergamott och essenser av rosmarin. Energin övergår till en lugn och stilla iris och avslutande tonerna tillhör en unik vetiver och klassisk mysk.

Doftens historia
Givenchy Gentleman Givenchy Cologne är en dos av energi som övermannar dina sinnen. Doften är skapad av parfymörerna Nathalie Lorson och Olivier Cresp och lanserades 2019.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosmarin, Citrusfrukt
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Iris
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver, Mysk
Doftkategori
citrus, blommig, träig

Om märket Givenchy

Lyxigt mode, förstklassig kosmetika och underbara dofter. Det franska märket Givenchy har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år. Med produkter från detta märke kan du finna din egen, oförglömliga stil och vara dig själv.

Historian bakom märket Givenchy började skrivas 1952 då designern Hubert de Givenchy grundade modehuset som bär hans namn. År 1953 mötte Hubert de Givenchy Audrey Hepburn och ett intensivt samarbete tog sin början. Givenchy skapade filmkostymer och kläder för olika evenemang åt den vackra och hänförande Audrey.

År 1957 lanserade Givenchy doften L'Interdit som ursprungligen hade skapats för den charmanta skådespelerskan. På så sätt föddes företaget Parfums Givenchy. Flera oförglömliga dofter följde och år 1989 utökade märket Givencht sitt sortiment med kosmetika.

Förutom den legendariska Givenchy L'Interdit som lanserades i en nyare tolkning i from av en förtrollande blomdoft blev även dofterna Givenchy Irresistible och Gentleman Givenchy oerhört populära.

Parfymerna från Givenchy är tidlösa och framhäver personligheten hos personen som använder dem och skapar på så sätt en unik doftunderskrift som gör att du aldrig blir glömd.

Recensioner Givenchy Gentleman Givenchy Cologne