Givenchy L’Interdit Hair Mist för Kvinnor

Givenchy L’Interdit Hair Mist för Kvinnor
Givenchy L’Interdit Hair Mist för Kvinnor
35 ml
359,00kr

Kod: GIV08856 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-03-12
UPS Air Mail
tisdag 2021-03-09

Parfym beskrivning Givenchy L’Interdit
Komposition

Brukar du spraya lite av din favoritparfym i håret? Tyvärr gör det att håret torkar ut och att hårets struktur försvagas. Hårdoft Givenchy L’Interdit L’Interdit är den perfekta lösningen. Den ser till att håret doftar gott utan att bli skadat.

Egenskaper:

  • som alla kvinnor kommer att uppskatta
  • framhäver doften från samma kollektion
  • tillsammans med doften passar den perfekt som gåva

Komposition

Doftkategori
blommig, träig

Om märket Givenchy

Lyxigt mode, förstklassig kosmetika och underbara dofter. Det franska märket Givenchy har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år. Med produkter från detta märke kan du finna din egen, oförglömliga stil och vara dig själv.

Historian bakom märket Givenchy började skrivas 1952 då designern Hubert de Givenchy grundade modehuset som bär hans namn. År 1953 mötte Hubert de Givenchy Audrey Hepburn och ett intensivt samarbete tog sin början. Givenchy skapade filmkostymer och kläder för olika evenemang åt den vackra och hänförande Audrey.

År 1957 lanserade Givenchy doften L'Interdit som ursprungligen hade skapats för den charmanta skådespelerskan. På så sätt föddes företaget Parfums Givenchy. Flera oförglömliga dofter följde och år 1989 utökade märket Givencht sitt sortiment med kosmetika.

Förutom den legendariska Givenchy L'Interdit som lanserades i en nyare tolkning i from av en förtrollande blomdoft blev även dofterna Givenchy Irresistible och Gentleman Givenchy oerhört populära.

Parfymerna från Givenchy är tidlösa och framhäver personligheten hos personen som använder dem och skapar på så sätt en unik doftunderskrift som gör att du aldrig blir glömd.

Recensioner Givenchy L’Interdit