GUERLAIN Héritage Eau de Toilette för män

GUERLAIN Héritage Eau de Toilette för män
GUERLAIN Héritage Eau de Toilette för män
100 ml
556,00kr

Kod: GUR0750 | Mer än 5 st finns i lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
tisdag 2021-03-09

Parfym beskrivning GUERLAIN Héritage
Komposition

Inspirerad av äldre generationer, tillägnad morgondagens män. Guerlain Héritage för män är en Eau de Toilette som har en raffinerad, diskret och samtidigt mystisk doft som hyllar de värden som har förts vidare från en generation till en annan. Den är maskulin och mild på en och samma gång, som gjord för den moderna mannen.

  • en kryddig, orientalisk doft för män
  • skapad av Jean-Paul Guerlain 1992
  • för moderna män som även relaterar till traditioner

Doftens komposition
Inledningen till denna raffinerade, varma och autentiska doft bär på uppfriskande noter av citron och bergamott som blandar sig med aromatisk lavendel. I doftens hjärta spelar kryddig koriander och lätt pikant rosépeppar huvudrollen. Den rika träiga grunden har en orientalisk underton av patchouli.

Doftens historia
Jean-Paul Guerlain skapade doften Guerlain Héritage 1992. Flaskan är inspirerad av Foucaultpendeln och är en hänvisning till tidens gång och traditioners stabilitet.

Komposition

Composition
Lavendel, Patchouli, Koriander
Doftkategori
orientalisk, kryddad

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Héritage