GUERLAIN Jicky Eau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN Jicky Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN Jicky Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
Fri leverans
75 ml
646,00kr

Kod: GUR14156 | I lager
1
En present till dig
Vi leverear hela orden till dig gratis när du köper Guerlain parfymer.
Post Nord
onsdag 2021-07-28
Personlig upphämtning
onsdag 2021-07-28
UPS Air Mail
tisdag 2021-07-27

Beskrivning GUERLAIN Jicky
Komposition

Guerlain Jicky är en dynamisk men mystisk eau de parfum för dam som skapar en utomordentligt attraktiv aura runtomkring dig.

  • en orientalisk och lätt kryddig doft
  • för moderna, dynamiska kvinnor
  • passar vid alla tillfällen

Doftens komposition
Den fräscha början i denna eau de parfum gömmer i sig saftiga citrusfrukter och sensuella rosmarintoner. Därefter kommer en gourmet basilika, en berusande lavendel och lekfulla tonkaböner fram. De slutliga tonerna tillhör läder, vanilj och intensiva kryddor som understryker din kvinnlighet.

Doftens historia
Doften är inspirerad av Guerlains studentminnen, när han träffade en ung och vacker kvinna vid namn Jicky. Eau de parfum som gömmer sig i den ikoniska flakongen har fått sin inspiration från en florentinsk vas.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosmarin, Lavendel, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Trä-toner , Pelargon, Ros, Ormbunke
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Trä-toner , Opoponax, Vanilj, Tonkabönor
Doftkategori
orientalisk, fougere

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Jicky