GUERLAINL'Heure Bleue Eau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
75 ml
910,00kr

I lager | Kod: GUR1252
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2021-12-02

Solen har gått ned, men ännu har natten inte fallit. Det är som om tiden står still... Det är i denna stund som vi befinner oss i harmoni med ljuset och världen. Det är denna stund som inspirerade Jacques Guerlain till att skapa en doft som fångar atmosfären i dessa ögonblick som han tyckte så mycket om. Och så uppstod Guerlain L’Heure Bleue, en Eau de Parfum för kvinnor.

En delikat blommig doft med orientaliska toner och en pudrig touch, som sprider atmosfären av det unika ögonblicket då solen försvinner bortom horisonten och himlen färgas i sammetsnyanser.

  • en blommig doft för kvinnor
  • skapad av Jacques Guerlain 1912
  • inspirerad av ögonblicket mellan solnedgången och en natthimmel full av stjärnor

Doftens komposition
Inledningen består av aromatisk anis och friska citrustoner av bergamott. Därefter sprider sig fängslande nejlika och neroli som ger doften sensualitet. Doftens grund, som dröjer sig kvar längst på huden, består av pudriga noter av iris, mild viol, läcker gourmetvanilj, bensoe och exotiska tonkabönor.

Doftens historia
Doften Guerlain L’Heure Bleue sträcker sig ända tillbaka till 1912, då den skapades av Jacques Guerlain för att fånga magin och flyktigheten i den romantiska stunden mellan solnedgången och natten. Flaskans design i jugendstil skapades av Georges Chevalier.

Komplett sammansättning

#11152 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, EUGENOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BHT, GERANIOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, TOCOPHEROL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Anis, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Neroli, Nejlika
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Benzoin, Iris, Vanilj, Tonkabönor
Doftkategori
orientalisk, blommig

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.