GUERLAIN L'Instant de Guerlain Eau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN L'Instant de Guerlain Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml

Kod: GUR10566 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Parfym beskrivning GUERLAIN L'Instant de Guerlain
Komposition

I ögonblick av elektrisk spänning mellan en man och en kvinna ligger ödet i händerna på oförutsägbara, passionerade känslor. Guerlain L’Instant de Guerlain är en Eau de Parfum för kvinnor, som representerar denna idé och uttrycker perfekt din sensuella, feminina sida. Dess fängslande aura, med unik kristallin-ambra, låser upp den rätta mannens hjärta.

  • en blommig och orientalisk doft som genomsyras av sensualitet
  • en modern version av den klassiska doften från 1921
  • för kvinnor som följer sina känslor

Doftens komposition
Först ut lockas du av härlig, läcker citrushonung. Ett ögonblick senare tar dig doften till en blommande trädgård, där du kommer att inspireras av fängslande kinesisk magnolia, delikat ylang-ylang-blomma och mystisk jasmin. Sällsynt kristallin-ambra kompletteras med en sensuell kombination av varm mysk och silkeslen kashmir, och ger en lång och intensiv upplevelse.

Doftens historia
Doften för kvinnor Guerlain L’Instant de Guerlain representerar en modern, mousserande version av den ikoniska parfymen Guerlinade från 1921. Den är gömd i en flakong vars ursprungliga form designades 1853 av själva Pierre-François-Pascal Guerlain. Dess centrala motiv är ett bi, som är en symbol för hela märket och hänvisar till tradition och hårt arbete som står bakom modehuset Guerlains framgång.

Komposition

Composition
Arabisk jasmin, Ylang-Ylang, Bärnsten, Magnolia
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN L'Instant de Guerlain