GUERLAINL'Instant Magic Eau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN L'Instant Magic Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN L'Instant Magic Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml
789,00kr

I lager | Kod: GUR11433
1
Post Nord
onsdag 2021-12-01
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-01
UPS Air Mail
tisdag 2021-11-30

Träd in i en magisk värld där alla dina önskningar uppfylls. Guerlain L’Instant Magic är en Eau de Parfum för kvinnor som förvandlar ditt liv till en drömvärld av gränslösa möjligheter. Låt dig omfamnas av en härlig, fräsch och sensuell doft med träiga noter, och en sammetslen touch av mandel.

  • en lätt, träig och blommig doft
  • för positiva och optimistiska kvinnor
  • en perfekt kombination av mysk och blommiga noter

Doftens sammansättning
Inledande friska noter av bergamott åtföljs snart av noter av nyplockade ros och freesia, med en sensuell touch av mysk. Denna oväntat fängslande doft baseras på en förförisk blandning av varma, träiga noter och delikata, beroendeframkallande mandlar.

Doftens historia
Den lätta och ändå förföriska doften för kvinnor, Guerlain L’Instant Magic, fångar dig och din omgivning med sin unika kombination av mysk-essenser. Denna Eau de Parfum är gömd i den ikoniska Bee-Bottle-flakong som hyllar märkets symbol – ett bi. Flakongen designades 1853 av Pierre-François-Pascal Guerlain åt hustrun till Napoleon III.

Viktig information

Brandfarligt.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros, Fresia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mandlar, Trä-toner , Vit mysk
Doftkategori
blommig, träig

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.