GUERLAIN Mon Guerlain IntenseEau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN Mon Guerlain Intense Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN Mon Guerlain Intense Eau de Parfum för Kvinnor
30 ml
649,00kr

Kod: GUR13146 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-11-03
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning GUERLAIN Mon Guerlain Intense
Komposition

Guerlain Mon Guerlain Intense är en Eau de Parfum som förkroppsligar en utmaning. Var inte rädd för att vara unik och följ den här utmaningen. Denna doft manifesterar modern kvinnlighet och får dig att inte längre vara rädd för att visa din individualitet och hur annorlunda du är. Upptäck en känsla av frihet och sensualitet, både i doften och i dig själv.

  • en ovanlig, träig och orientalisk doft
  • främjar sensualiteten och mångsidigheten hos varje modern kvinna
  • den blir lätt din karakteristiska doft

Doftens komposition
Den unika doftkompositionen öppnar med unika och färska noter av fransk lavendel och uppfriskande citrusnoter av bergamott och mandarin. Söt vanilj och aromatisk jasmin, vars ackord utvecklas genast därefter, ger doften en intensiv charm. Tillsammans skapar de en varm avslutning, dominerad av rökiga ackord av exotisk patchouli, sammetslent sandelträ och vit mysk.

Doftens historia
Guerlain Mon Guerlain Intense är en doft som är lätt att komma ihåg för sin speciella vaniljtinktur, producerad på ett traditionellt sätt direkt i Guerlain-fabriken i Orphin, Frankrike. Flakongen för denna oemotståndligt beroendeframkallande doft utgår från de ikoniska "quadrilobé"-flaskorna från 1908.

Dess alkemiska form dekoreras av ett lock tillverkat av ett enda stycke massivt glas. Kopparfärgen på dess metalldetaljer symboliserar modern kvinnlighet, som kombineras med den traditionella parfymvärlden inte bara vad gäller flakongen utan även i själva doftkompositionen. Doftens ansikte är en sensuell, stark och inspirerande kvinna – skådespelerskan Angelina Jolie.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin, Bergamott, Lavendel
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Arabisk jasmin, Vanilj, Tahitisk vanilj
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Sandelträd, Vit mysk
Doftkategori
orientalisk, träig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Mon Guerlain Intense