JOOP! Wow!Eau de Toilette för män

JOOP! Wow! Eau de Toilette för män
JOOP! Wow! Eau de Toilette för män
100 ml
525,00kr

Kod: JOP1373 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-12-04
UPS Air Mail
måndag 2020-11-30

Parfym beskrivning JOOP! Wow!
Komposition

Det räcker med en droppe av den rätta doften för få ett förundrat “wow” i huvudet på människor i din närhet. JOOP! Wow! är en lyxig Eau de Toilette för män. Den är en oumbärlig accessoar för alla självsäkra gentlemän som alltid är perfekt klädda, som utstrålar styrka och är redo för att folk kommer att vända sig om efter dem med denna självsäkra doft.

  • en sexig orientalisk doft som sticker ut
  • för oemotståndligt karismatiska män
  • • passar främst till att användas på kvällen och under vinterhalvåret

Doftens sammansättning
I inledningen sprider sig friska ackord av bergamott, varma kardemummafrön och sammetslena violblad. Efter en stund uppenbarar sig doftens maskulina hjärta bestående av vetiver, geranium och gran. Kompositionens bas utgörs av berusande tonkabönor, delikat vanilj och milt kashmirträ, som tillsammans skapar denna Eau de Toilette – en otroligt tilldragande doft.

Doftens historia
Mannen som bär JOOP! Wow! följer alltid sina instinkter, är sann mot sig själv och är originell och autentisk. En enda droppe av denna berusande doft och du blir helt oemotståndlig för alla runt omkring dig. Inte konstigt att den väcker förundran vart den än befinner sig. Prova denna lyxiga herrparfym från 2017 och bli en ikon du med.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott, Kardemumma, Viollöv
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vetiver, Pelargon, Gran
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Tonkabönor, Vanilj, Kashmir
Doftkategori
orientalisk

Om märket JOOP!

Det tyska kultmärket JOOP! är känt för att vara både modernt och genuint. Det pulserar i takt med storstäder världen över och är till för män och kvinnor med en personlig stil och en passion för mode och design. Parfymerna från JOOP! sprider sin skapares fräscha, originella och unika doft.

Märkets grundare, Wolfgang Joop, drogs alltid till konst och skönhet. Efter att ha studerat psykologi en kortare period valde han att istället fokusera på modevärlden och vann snart första pris i en prestigefylld designtävling. År 1978 presenterade han sin första modekollektion, som nådde internationell framgång, och sedan 1981 arbetar han för sitt eget märke JOOP!

Märkets allra första aromatiska stormsvala var damparfymen JOOP! Femme, en Eau de Toilette med en doft av orientaliska blommor. Bland herrparfymerna från JOOP! sticker JOOP! Homme ut med sin nyskapande doftkomposition. Låt dig förföras av energin hos dessa unika parfymer du med!

Recensioner JOOP! Wow!