Kenzo AmourEau de Parfum för Kvinnor

Kenzo Amour Eau de Parfum för Kvinnor
Kenzo Amour Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
100 ml
819,00kr

Kod: KZO0011 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-10-05
UPS Air Mail
måndag 2020-09-28

Parfym beskrivning Kenzo Amour
Komposition

Ge dig ut på en långsam och sensuell resa. Kenzo Amour för kvinnor är en Eau de Parfum som är mystisk och full av varma känslor som värmer själen. Parfymen ger en känsla av optimism och för dina tankar till en avlägsen orient full av dofter.

  • en sensuell blommig och träig doft
  • för romantiska kvinnor som älskar att resa
  • passar framförallt vid kalt och fuktigt väder

Doftens komposition
Inledningen till denna charmiga och varma Eau de Parfum öppnar med okonventionella ackord av ris och vitt te. Det blommiga hjärtat utgörs av en delikat arom av plumeria, heliotrop och körsbärsblommor. Doftens grund döljer mysk, rökelse och skarpa träiga toner som mjukas upp av söt vanilj.

Doftens historia
Parfymen Kenzo Amour symboliserar ett förälskat pars kärleksfulla pilgrimsfärd runtom i världen full av slumpartade möten och skratt. Doften lanserades 2006 och skapades av parfymören Daphné Bugey. Flaskans rena, klara och sensuella linjer bara väntar på att du ska dra fingrarna längs dem. Fågeln Kenzo på lådan symboliserar passionerad kärlek och resandets frihetskänsla.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Vitt te, Ris
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Körsbärsblomma, Heliotrop, Tempelblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vanilj, Rökelse, Vit mysk, tanakaträ
Doftkategori
blommig, träig, mysk

Om märket Kenzo

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.

Recensioner Kenzo Amour